Header Ads

Header ADS

Άρης: Η αποστολή για Αίγιο

Η αποστολή των παικτών του Άρη για το αυριανό ματς με τον Παναιγιάλειο
Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το αυριανό παιχνίδι (13/04) με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου (15:00), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι:

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Καράμπελας, Τσουμάνης, Ντούνης, Τζανακάκης, Καπνίδης, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

Ο Μπάμπης Παυλίδης είναι το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την τεχνική ηγεσία. Ο 25χρονος μέσος έχει ενοχλήσεις στην μέση (σήμερα το πρωί έκανε φυσιοθεραπείες) και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη. Ο Χρήστος Μπούρμπος μπορεί να συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ωστόσο η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα παραμένει αμφίβολη. Να θυμίσουμε ότι ο 33χρονος ακραίος οπισθοφύλακας έχει μια κάκωση στον ώμο, "σουβενίρ" από το ματς με την Καλλιθέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.