Header Ads

Header ADS

Βέλγιο - Ελλάδα 1-1 (videos)

Το βίντεο με τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Βέλγιο - Ελλάδα 1-1
Σημαντικό αποτέλεσμα, 1-1, για την Εθνική Ανδρών στο "Βασιλιάς Μποντουέν" των Βρυξελλών απέναντι στο Βέλγιο, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, που παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα του αγώνα (αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Παναγιώτη Ταχτσίδη στο 65'), οι διεθνείς κατάφεραν να εγκλωβίσουν τους πρωτοπόρους του ομίλου μας και μάλιστα να τους τρομάξουν, αφού με το καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Κώστας Μήτρογλου από πάσα του Ταχτσίδη με πανέμορφο πλασέ νίκησε τον Κουρτουά (1-0).

Οι Βέλγοι κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν στο 89ο λεπτό, όταν ο Ρομέλου Λουκάκου υποδέχθηκε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, περιστράφηκε γύρω από τον εαυτό του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στέφανου Καπίνο, ο οποίος με διπλή τρομερή επέμβαση στο 91ο λεπτό, αρχικά σε κεφαλιά του Λουκάκου και στην συνέχεια σε κόντρα στο κορμί του Κώστα Σταφυλίδη κράτησε το αποτέλεσμα. Νωρίτερα ο διεθνής πορτιέρο είχε αποδειχθεί καταλύτης σταματώντας με εντυπωσιακή εκτίναξη τακουνάκι του Μαρουάν Φελαϊνί στο δεξί του "Γ" (31'), αλλά και τον Ντρις Μέρτενς σε τετ ατ στο 74ο λεπτό.

Εκτός του Ταχτσίδη, την κόκκινη κάρτα του Γερμανού ρέφερι Φέλιξ Μπιρχ είδε στις καθυστερήσεις του αγώνα και ο Γιώργος Τζαβέλλας. Αμφότεροι, όπως και ο Ανδρέας Σάμαρης που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, θα λείνουν από τον επόμενο αγώνα της Εθνικής στις 9 Ιουνίου με την Βοσνία / Ερζεγοβίνη στην Ζένιτσα. Με κίτρινη κάρτα "τιμωρήθηκαν" και οι Φελαϊνί, Μέρτενς, Βίτσελ, Καπίνο, Λουκάκου.

Βέλγιο: Κουρτουά, Αλντερβέιρελντ, Σιμάν (83' Μιραλάς), Βερτόνγχεν, Τσαντλί, Βίτσελ, Φελαϊνί (65' Ντεμπελέ), Καράσκο, Ναϊνγκολάν, Μέρτενς, Λουκάκου.

Ελλάδα: Καπίνο, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Σταφυλίδης, Φορτούνης (67' Τζιόλης), Μάνταλος (84' Ζέκα), Μήτρογλου (92' Βέλλιος).





Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.