Header Ads

Header ADS

Ολυμπιακός: Η συνέντευξη τύπου πριν την Μπεσίκτας

Βίντεο με την συνέντευξη τύπου των Βούζα - Καμπιάσο
Διαβάστε (και δείτε σε βίντεο) τι δήλωσαν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας και ο ποδοσφαιριστής των "ερυθρολεύκων", Εστεμπάν Καμπιάσο, μία ημέρα πριν από την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας...

Βασίλης Βούζας

-Για το πόσο διαφορετικό θα είναι το αυριανό παιχνίδι, σε σχέση με το πρώτο: «Ήρθαμε εδώ για να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για την πρόκριση και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Το παιχνίδι νομίζω δεν θα έχει πολύ μεγάλες διαφορές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.

Η μόνη διαφορά είναι ότι για να προκριθούμε, θα πρέπει να σκοράρουμε και εκεί θα δώσουμε μεγάλη έμφαση. Στο πως θα σκοράρουμε. Ξέροντας βέβαια πάντα, ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, που συνήθως έχει τον περισσότερο χρόνο στην κατοχή της, άρα θα πρέπει να αμυνθούμε καλά αλλά και να αποσπάσουμε την μπάλα και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση.»

-Εάν έχει λάβει υπόψη του την προετοιμασία που είχε γίνει στο ματς με την Οσμανλισπόρ, για το αυριανό ματς: «Μπορεί να μας βοηθάει στην ψυχολογία, αλλά είναι δύο διαφορετικές ομάδες, με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού αλλά και με διαφορετική προσέγγιση από τη δικιά μας πλευρά πως θα τους αντιμετωπίσουμε.»

Εστεμπάν Καμπιάσο

-Το σχόλιό του για το αυριανό ματς: «Αυτό που θα διαφέρει από το πρώτο παιχνίδι είναι το αποτέλεσμα. Ελπίζω να κερδίσουμε και να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε. Πιστεύω πως τα δύο παιχνίδια θα έχουν αρκετές ομοιότητες και περιμένω λίγο πιο δύσκολο το παιχνίδι απ’ ότι στο Καραϊσκάκη για εμάς, γιατί η Μπεσίκτας είναι μία ομάδα που παίζει με μεγάλη κατοχή της μπάλας και αυτό πιστεύω πως θα γίνει και αύριο.

Μία ομάδα η οποία ξέρει πώς να υπερασπίζεται την εστία της, μία ομάδα η οποία ξέρει πώς να βγαίνει στην επίθεση και γι’ αυτό εμείς θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, να είμαστε έτοιμοι να αμυνθούμε πάρα πολύ καλά, να τρέξουμε και να ελέγξουμε το παιχνίδι του αντιπάλου. Κυρίως, όμως, να μπορέσουμε να επιτεθούμε. Γιατί πιστεύω πως ο μοναδικός τρόπος να προκριθούμε στην επόμενη φάση, είναι ναι μεν να είμαστε καλοί στην άμυνα αλλά και εξίσου καλοί στην επίθεση.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.