Header Ads

Header ADS

Κουλούρης: "Νίκη στο ντέρμπι με Ολυμπιακό"

Δηλώσεις του Ευθύμη Κουλούρη για το αυριανό ντέρμπι στην Τούμπα
O ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ευθύμης Κουλούρης, μίλησε για το αυριανό ντέρμπι στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό στην κάμερα του Novasports. Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε ο νεαρός επιθετικός...

Για τις προηγούμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις: «Η αλήθεια είναι πως ερχόμαστε από μία άσχημη εβδομάδα, με μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα και μία ήττα στο Κύπελλο Ελλάδας. Σίγουρα μας χαροποιεί η πρόκριση στα ημιτελικά αλλά όχι το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα σε σύντομο χρονικό διάστημα έρχεται ένα ακόμα πολύ σημαντικό ματς, ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να πάρουμε την νίκη που είναι πολύ σημαντική για τον κόσμο μας και την ψυχολογία της ομάδας.»

Για τα παιχνίδια με Ηρακλή και Ξάνθη: «Ήταν διαφορετικά παιχνίδια. Το πρώτο ήταν ένα τοπικό ντέρμπι, είναι πολλά τα χρόνια που δεν έχουμε πάρει νίκη μέσα στο Καυτανζόγλειο. Θέλαμε τη νίκη, δεν παρουσιαστήκαμε όμως καλοί όπως και στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Είχαμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με την Ξάνθη, αλλά από το πρώτο λεπτό δεν μπήκαμε καλά και χάσαμε εν τέλει το παιχνίδι. Κρατάμε το θετικό γεγονός που είναι η πρόκριση, μαζί με τις υπόλοιπες τρεις μεγάλες ομάδας της χώρας και περιμένουμε την κλήρωση. Τώρα έρχεται ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, πρέπει να δούμε τον αντίπαλο αλλά κυρίως να δούμε τι πρέπει να κάνουμε εμείς.»

Για το αν υπάρχει εξήγηση για τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων ημερών: «Αυτό θα το συζητήσουμε μέσα στην ομάδα με τον προπονητή μας. Σίγουρα υπάρχει εξήγηση και πάντα θέλουμε να την βρίσκουμε. Δεν ήρθαν τυχαία τα άσχημα αποτελέσματα. Δεν ήμασταν καλοί, αυτή είναι η αλήθεια. Δεν ήμασταν όπως ήμασταν το προηγούμενο καιρό. Θέλουμε να παρουσιαστούμε στο ντέρμπι, όπως ο κόσμος μας θέλει, όπως εμείς θέλουμε και όπως μπορούμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας.»

Για την κόπωση: «Υπάρχει μεγάλη κούραση σε όλους τους παίκτες. Εδώ και δύο μήνες παίζουμε συνέχεια ανά τρεις ημέρες, δεν έχουμε σταματήσει. Δεν θυμάμαι να έχουμε κάποια διακοπή για να ξεκουραστούμε στο μυαλό και στα πόδια μας και να ξεφύγουμε λίγο από αυτή τη ροή. Μαζί με τον Ολυμπιακό είμαστε οι ομάδες με τους περισσότερους αγώνες. Ήμαστε μέσα σε τρεις διοργανώσεις, τώρα είμαστε σε δύο. Θέλουμε πολύ το Κύπελλο και φυσικά μας ενδιαφέρει και το πρωτάθλημα και αυτό υο ντέρμπι. Η κούραση δεν θα μετρήσει όμως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όποια ομάδα το θέλει περισσότερο θα το πάρει και νομίζω πως αυτή η ομάδα θα είμαστε εμείς.»

Για το "αντίδοτο" της κούρασης: «Θα πρέπει να είμαστε πιο κοντά σαν ομάδα, να περιορίσουμε τα λάθη μας και να κοιτάξει ο καθένας από εμάς να κάνει το καλύτερο για να είναι όσο το δυνατόν πιο φρέσκος στο μυαλό και στα πόδια του. Ειδικά σε τέτοια παιχνίδια, πληρώνεις και το παραμικρό λάθος. Θέλουμε να ελαττώσουμε τα λάθη και να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο συγκεντρωμένοι, γιατί η κούραση είναι περισσότερη.»

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, όπως και εμείς. Θέλουμε την νίκη. Αυτή θα κυνηγήσουμε. Η καλύτερη ομάδα θα πάρει το ματς και νομίζω πως αυτή θα είμαστε εμείς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.