Header Ads

Header ADS

Κ20: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-2 (video)

Τα στιγμιότυπα της νίκης της Κ20 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ με 2-0
Σε αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος K20 της Super League, που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη (γήπεδο Νίκης Μεσημερίου), ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟΚ και παρέμεινε αήττητος και πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα. Το 0-1 πέτυχε στο 39ο λεπτό ο Γιώργος Ξενιτίδης με πλασέ μέσα στην περιοχή, ενώ το 0-2 σημείωσε ο Γιάννης Βάρκας με σουτ στο 71'. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, μετά από τον αγώνα δήλωσε:

«Θέλαμε την νίκη και την πετύχαμε. Είχαμε την υπεροχή σ' όλο τον αγώνα και εάν παίζαμε σε καλύτερο γήπεδο θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ. Έχουμε δυο στόχους και πρέπει να τους πετύχουμε. Ο πρώτος είναι η καθημερινή βελτίωση των ποδοσφαιριστών. Η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού είναι μόνιμη πρωταθλήτρια Ελλάδος και έχει πολύ υψηλά στάνταρ. Ο δεύτερος, επειδή είμαστε Ολυμπιακός, είναι η κατάκτηση τίτλων. Ο δρόμος για την κατάκτηση του είναι ακόμη μακρύς αλλά σίγουρα δείχνουμε ότι βαδίζουμε σωστά.»

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Κυριαλάνης, Μίσκοβιτς (69' Καπρέτσος), Πολύζος, Μελετίδης, Χατζηδίμπας, Χατζηστραβός (73' Τζοβάρας), Παπαθανασίου, Λύρατζης, Σταθόπουλος, Παπαδόπουλος (46' Γκαργκαλατζίδης).

Ολυμπιακός: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Κουγιός (55' Φουάσης), Λάμπρου, Τόλι, Μεγαρίτης, Πέιος (80' Χατζηϊωαννίδης), Ξενιτίδης (71' Πλέγας), Βρουσάι, Καμπετσής, Βάρκας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.