Header Ads

Header ADS

Εθνική Νέων: Ελλάδα - Φινλανδία 4-1

Εντυπωσιακή η εθνική Νέων συνέτριψε την Φινλανδία με 4-1
Θριαμβευτικά ολοκληρώθηκε ο δεύτερος αγώνας της Εθνικής Νέων στην φάση Elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, καθώς νίκησε 4-1 την Φινλανδία και μάλιστα πετυχαίνοντας όλα τα γκολ μέσα σε ένα ημίχρονο. Συγκεκριμένα η Ελληνική ομάδα κατάφερε να σκοράρει τέσσερις φορές από το 48' έως και το 91', γεγονός που αποδεικνύει την πλήρη υπεροχή της έναντι των Σκανδιναβών, που είχαν καταφέρει να προηγηθούν στο 18' με πέναλτι του Ερεμένκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, η Ελλάδα ήταν ασταμάτητη! Με γκολ του Καμπέτση στο 48' επανέφερε την ισορροπία στο σκορ. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 62', ο Παυλίδης έδωσε το προβάδισμα και το αποτέλεσμα της επικράτησης διαμορφώθηκε με τέρματα του Βρουσάι (88') και εκ νέου του Καμπέτση (91').

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Ευαγγέλου, Λάμπρου, Λημνιός, Μπουζούκης (46' Καμπέτσης), Βρουσάι, Ρέτσος, Νάτσος, Μιλόγεβιτς (33' Μίγγος), Παυλίδης (78' Μπαστιάνος), Φουάσης.

Φινλανδία: Κέτο, Άπο Μαένπα, Χάλμε, Πικαράινεν, Βερμάνεν, Λαπαλάινεν (83' Κάλμαν), Ερεμένκο, Ατακάι (46' Σοϊσάλο), Μίλο Μαένπα, Μοχάμεντ, Γλατιούπα (75' Σαντάτ).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.