Header Ads

Header ADS

1-0 η Εθνική Παίδων την Ισπανία

Νίκη με 1-0 της εθνικής Παίδων επί της Ισπανίας για την Elite Round του Ευρωπαϊκού 2017
Με τέρμα του Λευτέρη Λυρατζή στο 74ο λεπτό η Εθνική Παίδων επικράτησε με 1-0 της Ισπανίας στον δεύτερο αγώνα της για την Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017, παραμένοντας εντός του στόχου, που είναι η πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Στον άλλον αγώνα του ομίλου η διοργανώτρια του τουρνουά της Elite Round Πορτογαλία αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Πολωνία.

Πλέον, η Εθνική Παίδων θα διεκδικήσει το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελευταίο της αγώνα με αντίπαλο την Πολωνία την Τετάρτη 15/03/2017. Την ίδια ημέρα η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία. Υπενθυμίζεται ότι στην τελική φάση της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στην Κροατία 03-19/05/2017, προκρίνονται από την Elite Round, εκτός της διοργανώτριας Κροατίας, οι 8 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και οι 7 καλύτερες δεύτερες βάσει των αποτελεσμάτων που θα έχουν με την πρώτη και την τρίτη ομάδα της τελικής βαθμολογικής κατάταξης του ομίλου τους.

Ισπανία: Φερνάντεζ- Μορέι, Μιράντα, Γκουλιαμόν, Τσουστ, Τόρες (73' Ντίαζ), Μόχα, Ρουΐζ, Σέρζιο Γκόμεζ, Ορεγιάνα (77' Σεγκόβια, Σαλομόν (49' Αλόνσο).

Ελλάδα: Τσιμόπουλος, Αντζουλάς , Γαϊτανίδης, Κατσούκης (49' Βρακάς, 62' Αλεξανδρόπουλος), Λύρατζης, Μανιώτης, Μαρτίνης, Μαυρουδής, Μιχαηλίδης, Μελιόπουλος, Ντουμάνης (48' Γκαργκατλατζίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.