Header Ads

Header ADS

Στους 16 του Europa League ο Ολυμπιακός

Την πρόκριση στους 16 του Europa League πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός
"Διπλό" για τον Ολυμπιακό στην Άγκυρα, ο όποιος νίκησε με 3-0 την Οσμανλισπόρ και συνεχίζει την Ευρωπαϊκή του πορεία. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ με δύο τέρματα ήταν ο πρωταγωνιστής των "ερυθρολεύκων", με τον Ταρίκ Ελιουνούσι να πετυχαίνει το άλλο γκολ.

47' 0-1: Κόρνερ από τα αριστερά του Σεμπά, κεφαλιά του Μποτία προς τα πίσω και ο επερχόμενος, στο δεύτερο δοκάρι, Καρίμ Ανσαριφάρντ, με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

70' 0-2: Ο Ανδρούτσος πήρε την κάθετη του Φορτούνη, μπήκε στην περιοχή από αριστερά και στο πέναλτι, εκεί όπου ο επερχόμενος Ελιουνούσι με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού.

86' 0-3: Ο Σεμπά έκανε το σουτ, ο Καρτσεμάρσκας απέκρουσε, με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να παίρνει την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από κοντά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-3, πετυχαίνοντας το δεύτερό του γκολ στο ματς.

Διοργάνωση: Europa League
Διοργανώτρια: UEFA
Σεζόν: 2016-2017
Φάση: Των "32"
Αγωνιστική: 2η

Αναμέτρηση: Οσμανλισπόρ-Ολυμπιακός 0-3
Σκόρερ: Ανσαριφάρντ (47', 86'), Ελιουνούσι (70')
Κίτρινες: Μαχέρ (66'), Μπιφουμά (93') / -
Κόκκινες: - / -
Δοκάρια: - / -

Ημερομηνία: Πέμπτη 23/02/2017
Ώρα έναρξης: 18:00 (Ελλάδος)
Γήπεδο: Osmanli Stadi

Οσμανλισπόρ (Μουσταφά Ακτσάι): Καρτσεμάρσκας, Βρσάγεβιτς, Γουεμπό, Εντιαγιέ, Πίντο (67' Μπαγίρ), Ρεγκατέν (76' Ντελάργκε), Προτσάζκα, Τσαγκιράν (76' Γκιουβέν), Μπιφουμά, Τσουρουκσού, Μαχέρ.

Αναπληρωματικοί: Αρικάν, Σζουκάλα, Κάρλος, Ρουσέσκου.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Σισοκό, Ρέτσος, Μάρτινς (66' Ανδρούτσος), Σεμπά, Ελιουνούσι (81' Μανθάτης), Φορτούνης (86' Ρομαό), Ανσαριφάρντ.

Αναπληρωματικοί: Χουτεσιώτης, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Νικολάου.

Διαιτητής: Ίστβαν Βαντ (Ουγγαρία)
Βοηθοί: Ίστβαν Άλμπερτ, Πέτερ Μπερετιάν (Ουγγαρία)
Επιπλέον Βοηθοί: Σάντορ Σζάμπο, Γιόζεφ Έρντος (Ουγγαρία)
Αναπληρωματικός: Λάζλο Βισζοκάι (Ουγγαρία)




2 σχόλια:

  1. Και καπως ετσι ξαφνικα οι "Ολυμπιακαρες" ξεχνανε τα προβληματα.

    Ναι, προφανως θελει παντα στηριξη η ομαδα, αλλα τα λαθη ειναι λαθη και ενας Καριμ δεν φερνει την Ανοιξη. Αα και στην τελικη με τον Ακρατητο της Τουρκιας επαιξες και στο πρωτο ματς δεν μπορουσες γκολ να βαλεις. Ο Ολυμπιακος εχει σοβαρο προβλημα σε ολες τις γραμμες και αυτο φαινεται. Ο Φορτουνης δεν ειναι μαγος και σε πολλα ματς φαινεται "σκασμενος".

    Σισοκο απλα θεουλης πανω κατω τη γραμμη ακουραστος και δινει την ψυχη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ, μαζί σου σε όλα (κι ακόμη περισσότερα), αλλά χαρείτε την επιτυχία. Μπορεί να περιμένει η γκρίνια. Από πότε έχεις να παίξεις Μάρτιο μήνα στην Ευρώπη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.