Header Ads

Header ADS

Ο Μπάντι σφυρίζει τον ΠΑΟΚ στην Γερμανία

Ο Μπάντι στην αναμέτρηση Σάλκε - ΠΑΟΚ
Ο Ιταλός διαιτητής Λούκα Μπάντι ορίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ως ο άρχοντας του επαναληπτικού του ΠΑΟΚ κόντρα στην Σάλκε στην Veltins Arena για την φάση των "32" του Europa League. O Μπάντι γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1974 στο Λιβόρνο της Ιταλίας και έκανε το ντεμπούτο του στην Serie A το 2005. Το 2009 πήρε το χρίσμα του διεθνή και την επόμενη σεζόν ανέβηκε στην δεύτερη κατηγορία.Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που ο ΠΑΟΚ θα βρει στον δρόμο του τον Ιταλό ρέφερι.

Ο Μπάντι έχει διευθύνει την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Βαλερένγκα στις 6 Αυγούστου του 2009, στην οποία οι Νορβηγοί είχαν μεν επικρατήσει με 0-1, αλλά ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την πρόκριση, ενώ ήταν ο άρχοντας του αγώνα στο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Europa League την σεζόν 2013-14, όταν ο "δικέφαλος" είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από την Άλκμααρ στην Ολλανδία.

Το ΠΑΟΚ - Βαλερένγκα ήταν το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι που σφύριξε ο Μπάντι στην καριέρα του, ενώ έκτοτε ορίζεται σε αγώνες για τα προκριματικά, τους ομίλους αλλά και την φάση των "32" του Europa League, ενώ έχει σφυρίξει και αγώνες για τα προκριματικά του Champions League, καθώς και παιχνίδι για τα προκριματικά σε Euro και Mundial. Βοηθοί του στην αναμέτρηση της Γερμανίας θα είναι ο Μάουρο Τονολίνι και ο Ματτέο Πασέρι, επιπρόσθετοι βοηθοί ο Πάολο Βαλέρι και ο Μάρκο Γκουίντα και τέταρτος ο Αντρέα Κρίσπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.