Header Ads

Header ADS

Europa league: ΠΑΟΚ - Schalke 0-3

Εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από την Schalke με 3-0 για τους "32" του Europa League
Σε μια κατάμεστη Τούμπα ο ΠΑΟΚ δε μπόρεσε να μείνει εντός του γιορτινού κλίματος και παρά το πολύ δυναμικό ξεκίνημα, οπισθοχώρησε αισθητά, αποχαιρετώντας, όπως προμηνύεται, το όνειρό του για Ευρωπαϊκή συνέχεια γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 από την FC Schalke 04 στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων για την φάση των "32" του Europa League.

Στο 27ο λεπτό ο Μπουργκστάλερ έχοντας ξεφύγει από τους αμυντικούς, εκμεταλλεύτηκε απόκρουση του τερματοφύλακα του "δικεφάλου" σε κεφαλιά του Νάλντο και με κοντινό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην Σάλκε (0-1). Στο 82ο λεπτό ήρθε και το δεύτερο τέρμα των Γερμανών με σκαστή κεφαλιά του... ανενόχλητου Μάιερ στο δεύτερο δοκάρι. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 90ο με σουτ του Χούντελαρ στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Διοργάνωση: Europa League
Διοργανώτρια: UEFA
Σεζόν: 2016-2017
Φάση: Των "32"
Αγωνιστική: 1η

Αναμέτρηση: ΠΑΟΚ - FC Schalke 04 0-3
Ημερομηνία: Πέμπτη 16/02/2017
Ώρα έναρξης: 22:05
Γήπεδο: Τούμπας

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μάτος, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (76' Ενρίκε), Σάκχοφ, Μυστακίδης (55' Κάμπος), Αθανασιάδης (85' Ουάρντα).

Στον πάγκο: Μπρκιτς, Χαρίσης, Κάμπος, Κίτσιου, Κουλούρης.

Schalke: Φέρμαν, Νάσταζιτς, Χέβεντες, Νάλντο, Κολάζινατς, Σεπφ (46' Κέρερ), Σταμπουλί, Γκορέτσκα, Μάιερ, Καλιτζούρι (78' Κονοπλιάνκα), Μπουργκστάλερ (84' Χούντελαρ).

Στον πάγκο: Nίμπελ, Γκάις, Τσούπο Μοτίνγκ, Μπαντστούμπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.