Header Ads

Header ADS

Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 (video)

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
Επέστρεψε στις επιτυχίες η Ξάνθη το απόγευμα της Κυριακής αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα στην εξ' αναβολής 11η αγωνιστική της Super League. Η Ξανθιώτικη ομάδα, που επικράτησε με 2-0 επί της ομάδας του Γιάννη Πετράκη και με σκόρερ τον Καρίμ Σολτάνι και τον Χαμζά Γιουνές (22' και 88' αντίστοιχα), έφτασε τους 28 βαθμούς με την λήξη του πρώτου γύρου.

Αυτή ήταν η 8η φετινή επιτυχία για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου (η οποία παραμένει στην 2η θέση της βαθμολογίας) και η 3η νίκη στο γήπεδο της. Στο 22ο λεπτό έγινε το 1-0 με τον Καρίμ Σολτάνι να σκοράρει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα από κοντά μετά την σέντρα του Τριάδη. Στο 88' ο Γιουνές με σουτ έξω από την περιοχή κι αφού η μπάλα βρήκε σε πόδι αμυνόμενου διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διοργάνωση: Super League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 11η

Αναμέτρηση: Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
Σκόρερ: Σολτάνι (22'), Γιουνές (88')
Ημερομηνία: Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017
Ώρα έναρξης: 15:00
Γήπεδο: Ξάνθη Arena
Τηλεοπτική μετάδοση: NS2

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Χατζητερζόγλου (78' Παπαγεωργίου), Τριάδης, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Λουσέρο, Σολτάνι (83' Λάζιτς), Γιουνές (90' Ράνος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κούτρης, Κοζορώνης (64' Βιντάλ), Ακόστα, Γιάκος (75' Ναδάλες), Ζάιρο, Μαμπουλού (76' Κόντε).

Διαιτητής: ΤΙΚΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ (Καρδίτσας)
Α' Βοηθός: ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Μακεδονίας)
Β' Βοηθός: ΠΑΤΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ (Μακεδονίας)
4ος: ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: ΓΚΑΪΤΑΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (Δράμας)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.