Header Ads

Header ADS

Ξάνθη - ΟΦΗ 1-0 (videos)

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Ξάνθη - ΟΦΗ 1-0
Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος η Ξάνθη επικράτησε με 1-0 επί του ΟΦΗ στον αγώνα που έγινε το απόγευμα της Τρίτης στο γήπεδό της. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης χάρη στο αυτογκόλ του Μητρόπουλου που σημειώθηκε στο 39ο λεπτό. Ο Σολτάνι στο 44' και ο Γιουνές στο 48' "σημάδεψαν" τα δοκάρια...

Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Αγωνιστική περίοδος: 2016-2017
Φάση: 3η
Αγωνιστική: 1η

Αναμέτρηση: Ξάνθη - ΟΦΗ 1-0
Σκόρερ: Μητρόπουλος (39' αυτογκόλ)
Ημερομηνία: 24/01/2017
Ώρα έναρξης: 17:15
Γήπεδο: Ξάνθη Arena
Διαιτητής: Kουμπαράκης (Θράκης)

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου (60' Γουάλας), Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Γιουνές (68' Βασιλακάκης), Σολτάνι (80' Τριάδης), Ράνος, Φλίσκας, Λάζιτς, Λισγάρας, Καμαρά.

OΦΗ: Δαύκος, Παντίδος, Νάστος, Μάνος, Πάγκαλος (72' Όγκμποε), Βρεττός (80' Μπουρσέλης), Κομεσίδης, Χίσι, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Μητρόπουλος.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης



Ολόκληρος ο αγώνας



Πίτσος: «Μπορούμε να προκριθούμε»

Το 1-0 με το οποίο ηττήθηκε ο ΟΦΗ στην Ξάνθη, στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό που θα γίνει στο Ηράκλειο σύμφωνα με τον υπηρεσιακό προπονητή του ΟΦΗ, Μηνά Πίτσο, στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση στα Πηγάδια:

«Παίξαμε κόντρα στην ομάδα που είναι η πιο ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος της Super League. Η Ξάνθη είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς ανταποκριθήκαμε καλά στο ματς. Είχαμε απουσίες, σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου.

Κάποιες στιγμές αδράνειας μας κόστισαν το γκολ. Ακολουθήσαμε ένα καλό πλάνο και είχαμε κάποιες φάσεις να σκοράρουμε. Ξέρουμε ότι έχουμε επαναληπτικό στο Ηράκλειο και με την βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να προκριθούμε, αν εκμεταλλευτούμε την δύναμη της έδρας μας.

Τον τελευταίο μήνα ανά τρεις μέρες παίζουμε ένα ματς, έχουμε συνεχόμενα ταξίδια και γι΄αυτό κάποιοι παίκτες πήραν ανάσες. Ο ΟΦΗ θέλει να πρωταγωνιστεί στην Football league. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος να ανέβουμε κατηγορία.»

Μητρόπουλος: «Κρίμα για την προσπάθεια»

Απαρηγόρητος μετά την λήξη του αγώνα ο Παύλος Μητρόπουλος καθώς με δικό του αυτογκόλ, ηττήθηκε ο ΟΦΗ στην Ξάνθη (1-0). Ο μέσος του ΟΦΗ ανέφερε στην κάμερα του ΟΤΕ:

«Για άλλη μια φορά δεν ήμουν τυχερός. Προσπάθησα να συνέλθω και κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών, που μια δική μου άτυχη στιγμή τους στέρησε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε στην πρόκριση, αλλά αυτό που έγινε μας αφήνει μεγάλη πικρία. Στο Γεντί Κουλέ όλα θα είναι διαφορετικά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.