Header Ads

Header ADS

Τρίκαλα - Αστέρας Τρίπολης 0-2 (video)

Νίκη πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου για τον Αστέρα
Σημαντικό βήμα πρόκρισης του Αστέρα Τρίπολης στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος καθώς επικράτησε στα Τρίκαλα με 2-0 της τοπικής ομάδας και η ρεβάνς αποκτά (πιθανότατα) διαδικαστικό χαρακτήρα.

Στο 39ο λεπτό Κώτσιρας και Ιωαννίδης συνδυάστηκαν, ο επιθετικός του Αστέρα σούταρε, ο Σιδεράκης απέκρουσε, αλλά ο Καλτσάς ακολούθησε μέχρι τέλους την φάση και έκανε το 0-1. Στο 50ο λεπτό ο Iglesias έβγαλε μπαλιά στον κενό χώρο από τα αριστερά και ο Κώτσιρας μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 0-2.

Τα Τρίκαλα είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Leadro και τον Γιανιτσάνη, αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε εντυπωσιακά. Ο αγώνας - ρεβάνς των δύο ομάδων για την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί σε δύο εβδομάδες στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"...

Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Αγωνιστική περίοδος: 2016-2017
Φάση: 3η
Αγωνιστική: 1η

Αναμέτρηση: ΑΟ Τρίκαλα - Αστέρας Τρίπολης 0-2
Σκόρερ: Σιδεράκης (39'), Κώτσιρας (50')
Ημερομηνία: Τρίτη 10/01/2017
Ώρα έναρξης: 17:15
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

Τρίκαλα (Γ. Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Σανδραβέλης, Βέρτζος, Λεάντρο, Γκόλιας, Ριζογιάννης, Μουμίν, Ρομπέρ (67' Στεφάνοβιτς), Μπαϊκαρά, Αρναρέλλης (46' Μαρουκάκης), Γιαννιτσάνης (79' Κουσκουνάς).

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ιγκόρ (58' Μπαστιάνος), Ντουντού (71' Χαμντανί), Ιγκλέσιας, Δημούτσος (52' Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης, Κώτσιρας, Καλτσάς.

Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Α' Βοηθός: Λάμπρου Βασίλειος (Ανατολικής Αττικής)
Β' Βοηθός: Τσολάκης Στυλιανός (Αθηνών)
4ος: Ρούσος - Μπεκερτζής Νικόλαος (Πρέβεζας)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.