Header Ads

Header ADS

Βράβευση Λημνιού - Best Goal

Η βράβευση του Δημήτρη Λημνιού για το best goal της 13ης αγωνιστικής
Το βραβείο του Best Goal της 13ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Δημήτρη Λημνιό της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Μετά την βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου δήλωσε:

«Είναι πολύ σπουδαίο πράγμα να καταφέρω τόσο νωρίς, στα 18 μου χρόνια, να πετύχω το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής. Το σημαντικότερο είναι που βοήθησα τον Ατρόμητο να πάρει τη νίκη στην Λάρισα. Φέτος πιστεύω πως θα είναι η χρονιά μου και ελπίζω να πετύχω κι άλλα ωραία γκολ. Είναι τιμή για μένα που την βράβευση του Best Goal την έκαναν οι εκπρόσωποι του μεγαλύτερου συνδέσμου οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας, των "Φενταγίν" καθώς είναι πάντα κοντά στην ομάδα και εμένα με στηρίζουν κάθε στιγμή.»

Για την πορεία του Ατρόμητου: «Βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία. Ο Γιώργος Κορακάκης από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την ομάδα δείχνοντας την εμπιστοσύνη του στους νέους παίκτες από τα τμήματα υποδομών του Ατρόμητου. Έδειξε εμπιστοσύνη και σε μένα δίνοντάς μου την ευκαιρία να παίξω και να προσπαθήσω για το καλύτερο. Μας έδωσε ευκαιρίες και εμείς δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Η ομάδα πείσμωσε μετά από το μέτριο ξεκίνημα στην ομάδα και βρήκε σιγά - σιγά τον ρυθμό της παίρνοντας πολλά θετικά αποτελέσματα. Τώρα πλέον βρισκόμαστε σε ένα καλό δρόμο για να κάνουμε ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα.»

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Από την αρχή της βδομάδας σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς δεν θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας αφού θα γίνει ο αγώνας χωρίς θεατές. Μελετήσαμε τον αντίπαλο και προσπαθούμε όλες αυτές τις ημέρες να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Πιστεύω πως στο γήπεδο θα κάνουμε όλοι μας αυτό που πρέπει για να φτάσουμε στην νίκη!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.