Header Ads

Header ADS

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ - Σλόβαν Λίμπερετς

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε ότι αύριο - Δευτέρα (05/12) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ - Σλόβαν Λίμπερετς για 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, που θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (08/12, 18:00). Τα κανάλια πώλησης των εισιτηρίων είναι τα εξής:

A. Εκδοτήρια Γηπέδου Τούμπας

↪ Δευτέρα (05/12) έως Τετάρτη (07/12) από τις 09:00 μέχρι τις 17:00
↪ Πέμπτη (08/12) από τις 09:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα

Β. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Tickethour

Δ. Καταστήματα Γερμανός

Τιμές και τρόποι διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ - Σλόβαν Λίμπερετς
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

➤ Θύρα 1: €40
➤ Θύρα 2: €30
➤ Θύρα 3: €30
➤ Θύρα 5: €15
➤ Θύρα 6: €15
➤ Θύρα 4: €10
➤ Θύρα 4A: €10
➤ Θύρα 7Α: €15
➤ Θύρα VIP 3ου: €80
➤ Θύρα VIP 4ου: €80

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και ημέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.

Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή «print@home», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με το κινητό τους με τη χρήση της νέας λειτουργικότητας QR code.

Στον αγώνα θα λειτουργήσει και οικογενειακή κερκίδα. Με κόστος του ενός εισιτηρίου στη θύρα 7Α αξίας 15 ευρώ μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα στο γήπεδο της Τούμπας η μητέρα, ο πατέρας με τα παιδιά τους (ως 12 ετών) για να παρακολουθήσουν τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ.

Οι φίλαθλοι που θα πάνε να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα, ή διαβατήριο, ή δίπλωμα οδήγησης).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.