Header Ads

Header ADS

Europa League: Προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ (video)

Νίκη - πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Σλόβαν Λίμπερετς
Βρίσκοντας τον καλό του εαυτό, ο ΠΑΟΚ πήρε νίκη - πρόκριση στους «32» με 2-0 απέναντι στην Σλόβαν Λίμπερετς για την 6η αγωνιστική του Europa League. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυναμικά με τον Βαρέλα να χάνει μια σπάνια ευκαιρία για γκολ, μόλις, στο 3ο λεπτό, αστοχώντας σε κεφαλιά, προ κενής εστίας των φιλοξενουμένων. Η πίεση των "ασπρόμαυρων" συνεχίστηκε με τον Ροντρίγκες να απειλεί με σουτ εκτός περιοχής, το οποίο πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ντουμπράβκα, στο 15'.

Η πίεσή έφερε αποτέλεσμα, όταν στο 29' ο Μάτος έβγαλε μια παράλληλη σέντρα από δεξιά με αποδέκτη τον Ροντρίγκες, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα από το ύψος του πέναλτι, δίνοντας προβάδισμα στον ΠΑΟΚ με 1-0! Μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του "δικεφάλου" απώλεσε, στο 42’, ο Αθανασιάδης, αφού το τακουνάκι που επιχείρησε έδιωξε, την τελευταία στιγμή, ο τερματοφύλακας της Σλόβαν.

Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Μάτος στο 46ολεπτό. Με αναμμένες τις... μηχανές μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ, αφού ο Πέλκας επιχείρησε με δεύτερη προσπάθεια ένα σουτ, το οποίο έδιωξε ο αμυντικός των Τσέχων, στο 46'. Η υπεροχή του ΠΑΟΚ εδραιώθηκε στο 67' με πλασέ στην κίνηση του Πέλκα, έπειτα από σέντρα του Λέοβατς από αριστερά και το 2-0 ήταν γεγονός!

Μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3-0 έχασε κι ο Κουλούρης, αφού η κεφαλιά του πέρασε λίγο πάνω απ’ την αντίπαλη εστία στο 85'. Όλα αυτά, όμως, είχαν μικρή σημασία, καθώς σφύριγμα της λήξης έφερε τον ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του θεσμού, εκμεταλλευόμενος και την νίκη της Φιορετνίνα επί της Καραμπάγκ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς (82’ Μαλεζάς), Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας (80’ Σάκχοφ), Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης (71’ Κουλούρης).

Σλόβαν Λίμπερετς: Ντουμπράβκα, Μπρέιτε, Καραφιάτ(46' Μπαρτλ), Κουφάλ, Φόλπρεχτ (80' Κουμπίσκιν), Κομλιτσένκο, Σέβτσιλ, Βουχ, Μπάρτοσακ, Εκπάι (65' Σίκορα), Ποκόρνι.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.