Header Ads

Header ADS

ΑΕΚ: Ajdarevic για δυόμιση χρόνια

Την απόκτηση του Astrit Ajdarevic ανακοίνωσε της ΑΕΚ
Η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε σήμερα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σουηδό μεσοεπιθετικό Αστρίτ Αϊντάρεβιτς (Astrit Hajdari Ajdarevic), ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυόμιση ετών. Ο Αϊντάρεβιτς γεννήθηκε στις 17 Απριλίου 1990 στην Πρίστινα της πρώην Γιουγκοσλαβίας αλλά το 1992 η οικογένειά του εγκαταστάθηκε στην Σουηδία.

Από την παιδική του ηλικία έπαιξε ποδόσφαιρο στην Φάλκενμπεργκς και το 2007 βρέθηκε στην ομάδα νέων της Λίβερπουλ με την οποία πανηγύρισε την ίδια χρονιά το Κύπελλο Νέων. Το 2009-10 αγωνίστηκε ως δανεικός σε Λέστερ και Χέρφορντ. Επέστρεψε στην Σουηδία το 2010 για να ενταχθεί στην Έρεμπρο και ακολούθησε η μεταγραφή του στην Νόρκεπινγκ (2011-12). Το πρώτο μεγάλο του επαγγελματικό βήμα εκτός Σουηδίας έγινε το 2012 όταν εντάχθηκε στην Σταντάρ Λιέγης, από την οποία δόθηκε δανεικός στην Τσάρλτον το 2014 και στην Χέλσινγκμποργκ το 2015.

Τελευταίος του σταθμός (2015-16) ήταν η Έρεμπρο. Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς έχει αγωνιστεί στις Εθνικές Ομάδες U17, U19, U21 και U23 της Σουηδίας και ήταν ο αρχηγός της τελευταίας εκπροσωπώντας την χώρα του στο ποδοσφαιρικό τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο το περασμένο καλοκαίρι. Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς μίλησε στην κάμερα του AEK TV ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ για την νέα πρόκληση της καριέρας του, εκδήλωσε τον ενθουσιασμό του γι' αυτήν και δεν έκρυψε ότι η παρουσία του συμπατριώτη του Γιάκομπ Γιόχανσον στην ΑΕΚ είναι γι’ αυτόν ένα παράδειγμα προς μίμηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.