Header Ads

Header ADS

Βράβευση Αλμπέρτο Μποτία

Η βράβευση του πολυτιμότερου παίκτη της 10ης αγωνιστικής, Αλμπέρτο Μποτία
Το βραβείο του MVP της 10ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Αλμπέρτο Μποτία του Ολυμπιακού, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Την βράβευση πραγματοποίησε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Μετά την βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό το βραβείο. Είναι, όμως, αποτέλεσμα της δουλειάς όλης της ομάδας. Ανήκει σε όλη την ομάδα. Ήταν ένα σημαντικό ματς για εμάς και πετύχαμε μία σημαντική νίκη. Θέλω να συνεχίσω την χρονιά και να την ολοκληρώσω με τον καλύτερο τρόπο και με αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να δουλέψουμε καλά και σωστά μέχρι το τέλος.»

Το γκολ με τον Παναθηναϊκό είναι το σημαντικότερο που έχεις πετύχει στην καριέρα σου; «Ναι, είναι ένα από τα σημαντικά, γιατί δεν έχω πετύχει και πάρα πολλά. Είναι σε ένα ντέρμπι, σε ένα σημαντικό αντίπαλό μας, τον Παναθηναϊκό. Είναι σημαντικό για το πρωτάθλημα και την ομάδα μας. Ναι, θεωρώ πως είναι ένα από τα πιο σημαντικά της καριέρας μου.»

"Μισό" γκολ, όμως, ήταν και αυτό που γλίτωσες για τον Ολυμπιακό στην φάση με τον Λέτο, συμφωνείς; «Είναι αμυντικές ενέργειες. Συμβαίνουν στα παιχνίδια. Πραγματικά σωθήκαμε από ένα βέβαιο γκολ. Το επόμενο λεπτό ήρθε το δικό μας γκολ. Είχαμε ωραίες στιγμές και σημαντικές για την ομάδα μας. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.»

Πόσο σε προβληματίζουν οι εξελίξεις στο Ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς μέχρι και την τελευταία στιγμή δε γνωρίζατε αν θα παίξετε το Σαββατοκύριακο; Και πόσο δύσκολη είναι η προετοιμασία σας για τις πολλές υποχρεώσεις σας; «Πραγματικά είναι δύσκολο για εμάς να προετοιμαστούμε. Γι’ αυτό δουλεύουμε σαν να πρόκειται να παίξουμε το Σάββατο. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια μέχρι και τη διακοπή των Χριστουγέννων. Προσπαθούμε να δουλεύουμε σαν να πρόκειται να γίνουν οι αγώνες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.