Header Ads

Header ADS

Τζαβέλλας: "Για το καλύτερο στην Ιταλία"

Οι δηλώσεις του Τζαβέλλα για την φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανσερραϊκού
Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο εκ των αρχηγών του PAOK, Γιώργος Τζαβέλλας, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ (paokfc.gr) μετά την λήξη της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών...

Για το φιλικό και τον Πανσερραϊκό: «Είχαμε αντίπαλο μια καλή ομάδα, αλλά το σημαντικό είναι να ήμαστε έτοιμοι την Πέμπτη. Σήμερα πήραμε κάποια πράγματα από το παιχνίδι. Είναι ωραίο ότι ήρθαμε και παίξαμε με μια ομάδα που αξίζει να παίζει στην πρώτη εθνική. Ωραίο γήπεδο, κόσμο κι εύχομαι να ανέβει. Θα προτιμούσα να έχουμε αγωνιστική για να πάρουμε μια νίκη και να αλλάξει και η ψυχολογία η δική μας, αλλά αυτή είναι η διαδικασία δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.»

Για την Εθνική και το γκολ του: «Σίγουρα όλοι είναι χαρούμενοι στην ομάδα και ειδικά όταν σκοράρεις ένα τέτοιο γκολ. Το ποδόσφαιρο όμως αλλάζει γρήγορα, δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί. Σίγουρα πάντως αυτό το γκολ θα με ακολουθεί σε περίπτωση που περάσουμε στην Ρωσία.»

Για τους δανεικούς του ΠΑΟΚ στον Πανσερραϊκό: «Σήμερα παίξαμε και με κάποια παιδιά που ανήκουν στον ΠΑΟΚ. Τα πήγαν πολύ καλά και χαιρόμαστε για την εξέλιξη αυτών των παιδιών. Τους εύχομαι του χρόνου να επιστρέψουν στον ΠΑΟΚ.»

Για την αναμέτρηση στην Φλωρεντία: «Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Δεν είμαστε το φαβορί, αλλά πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.