Header Ads

Header ADS

ΠΣΑΤ: 19 Δεκεμβρίου η "Γιορτή των Κορυφαίων"

Οι αποφάσεις του τελευταίου Δ.Σ. του ΠΣΑΤ
Συνεδρίασε την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016, το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ κι ασχολήθηκε με τρέχοντα και σημαντικά ζητήματα, λαμβάνοντας επί μέρους αποφάσεις:

1. Η Γιορτή Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού για το 2016, θα πραγματοποιηθεί φέτος την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης 18:30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Banquet). Η σχετική ψηφοφορία των Αθλητικών Συντακτών - μελών του Συνδέσμου, θα διαρκέσει έως τις 5 Δεκεμβρίου 2016, με το σχετικό και αξιολογημένο Ψηφοδέλτιο των Υποψήφιων Κορυφαίων να αποστέλλεται τις αμέσως επόμενες ημέρες.

2. Σε ότι αφορά την εκδήλωση των Δημοσιογραφικών Βραβείων 2016 (14/11/2016) το Δ.Σ., εκτίμησε την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε, εγγράφοντας υποθήκες στην ίδια κατεύθυνση και για το μέλλον.

3. Η έναρξη των εκπαιδευτικών μαθημάτων του Α' κύκλου προγράμματος Δια Βίου Μάθησης, σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Πάντειο Πανεπιστήμιο, σημείωσε εξαιρετική επιτυχία με το ενδιαφέρον να είναι εντυπωσιακό για το επίπεδο του προγράμματος.

4. Ο Σύνδεσμος, στις 11/11/2016, κατέθεσε πλήρη και εμπεριστατωμένο φάκελλο για ένταξη σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ, ενώ έλαβε και την απαιτούμενη επάρκεια για συμμετοχή σε αντίστοιχα προγράμματα την επόμενη διετία.

5. Το Δ.Σ. σε ότι αφορά την Λαχειοφόρο αγορά με δώρο ένα (1) Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Hyundai, που έχει προγραμματιστεί και συνδυαστεί με την κλήρωση του Λαϊκού λαχείου (τυχερά τα 4 τελευταία ψηφία του 1ου κληρωθέντους αριθμού) στις 27 Δεκεμβρίου 2016, καλεί όλα τα μέλη του και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο να συνδράμουν αποφασιστικά στην ουσιαστική προώθηση της πρωτοβουλίας η οποία και αποσκοπεί στην οικονομική του ενίσχυση.

6. Την 1η Δεκεμβρίου 2016 θα αρχίσει η διάθεση των Ταυτοτήτων για το 2017 από την Γραμματεία του Συνδέσμου προς τους αθλητικούς συντάκτες - μέλη του ΠΣΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.