Header Ads

Header ADS

Παναθηναϊκός - Καλλιθέα 4-0 (φιλικό)

Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καλλιθέας με 4-0
Την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του είχε ο Αντρέα Στραματσόνι στο φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε στο "Γ. Καλαφάτης" με αντίπαλο την Καλλιθέα. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-0, ενώ το γεγονός της αναμέτρησης ήταν η επανεμφάνιση του Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος αγωνίστηκε στο 2ο ημίχρονο για πρώτη φορά μετά από αρκετούς μήνες.

Στο 9ο λεπτό ο Βιγιαφάνιες εκμεταλλεύτηκε λάθος του Τοπάλι και άνοιξε το σκορ. Στο 19' ο συνδυασμός Πίσπα - Λουντ έφερε τον Χουλτ σε θέση βολής και μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα της Καλλιθέας ο Ρινάλντι έγραψε προ κενής εστίας το 2-0. 10 λεπτά αργότερα και πάλι ο Ρινάλντι συνδυάστηκε με τον Πίσπα, ο οποίος δέχτηκε την πάσα του Αργεντίνου στο πρώτο δοκάρι και με τακουνάκι τριπλασίασε τα τέρματα του Παναθηναϊκού. Στο 54', έπειτα από λάθος γύρισμα του Τσώνη, ο Ρινάλντι σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για να διαμορφώσει το τελικό 4-0. Στο 75' ο Βλαχοδήμος απέκρουσε πέναλτι του Μπέλη.

Παναθηναϊκός (Α' ημίχρονο): Κοτσόλης, Μέστο, Χουλτ, Ιβανόφ, Σάμπα, Ρέις, Λουντ, Βιγιαφάνιες (32' Μίγγος), Χατζηγιοβάννης, Πίσπας, Ρινάλντι.

Παναθηναϊκός (Β' ημίχρονο): Βλαχοδήμος Ο, Κουλιμπαλί, Χουχούμης, Ιβανόφ (66' Μαρινάκης), Μολέντο, Τελάντερ, Μίγγος, Ρέις, Λεντέσμα, Πίσπας (73' Αγγελόπουλος), Ρινάλντι.

Καλλιθέα: Μιχέλης, Λεβέντης, Ηλιάδης, Σταμόπουλος (41' Συριόπουλος), Τοπάλι, Γκίνης, Κατσικογιάννης, Πάτας, Τσώνης, Σμυρλής, Βάρντεν.

Για τους φιλοξενούμενους στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Σταυριανός, Σταματάκος, Μπέλης, Κόττας, Κρεββατάς, Τουρούκης, Μουκτάρης, Μάκο, Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.