Header Ads

Header ADS

"Καμπάνες" σε Ατρόμητο, Σπάνο

Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδο ενός χρόνου για τον πρόεδρο του Ατρομήτου, Γιώργο Σπανό
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της super league πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, Γεώργιο Σπανό (Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Ατρόμητος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 29/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 29/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5-ριθ' από 31/10/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»:

Για την συμπεριφορά του κ. Γ. Σπανού καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της:

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών:

α) Συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ και

β) Την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική ημέρα.

Επίσης επιβάλλει στον κ. Γεώργιο Σπανό χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ και απαγόρευση εισόδου του στο γήπεδο για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους.

Έφεση ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ, εκτιμά την απόφαση ως ιδιαιτέρως αυστηρή και ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει έφεση στο αρμόδιο Δευτεροβάθμιο Όργανο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.