Header Ads

Header ADS

Η ΕΠΟ ζητάει συγνώμη

Ανακοίνωση της ΕΠΟ με την οποία ζητάει συγνώμη από την Π.Ο. της Βοσνίας / Ερζεγοβίνης
Ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τη μεγάλη λύπη της για την απαράδεκτη ανάρτηση πανό με φασιστικό περιεχόμενο κατά τη διάρκεια του χτεσινού αγώνα Ελλάδα - Βοσνία Ερζεγοβίνη, την οποία καταδικάζει με τον πιο απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο.

Πρόκειται για ενέργεια που προσβάλλει με τον πλέον κατάπτυστο τρόπο το ευ αγωνίζεσθαι, το αθλητικό πνεύμα του ποδοσφαίρου και την ελληνική φιλοξενία. Αυτές οι ενέργειες περιθωριακών μειονοτήτων, δεν εκφράζουν με κανέναν τρόπο τη συντριπτική πλειονότητα των υγιών Ελλήνων φιλάθλων.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αισθάνεται την υποχρέωση να ζητήσει συγνώμη, εκ μέρους των ελάχιστων εκείνων που συμμετείχαν στη μισαλλόδοξη αυτή ενέργεια, από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βοσνίας Ερζεγοβίνης και τον φίλο λαό της χώρας αυτής.»

2 σχόλια:

  1. H EΠΟ αφου καλυψει τα φασιστακια που κρυβει στις κερκιδες της, για το πανο που σηκωσαν για τη σφαγη στη Σρεμπενιτσα, να κοιταξει και τι γραφουν οι παικτες της εθνικης στα σοσιαλ. Ο Τζαβελλας φαινεται εκτος απο "πατριωτης πρεπει να εχει και προβλημα με το φυλο του και επρεπε να το δηλωσει γι' αυτο μαλλον εγραψε "Αρσενικα, ελληνικα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπερβολικό σε βρίσκω με το ποστάρισμα του Τζαβέλλα. Δεν το θεωρώ ούτε υβριστικό, ούτε υποτιμητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.