Header Ads

Header ADS

Ελλάδα - Βοσνία / Ερζεγοβίνη 1-1 (video)

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Ελλάδα και Βοσνία / Ερζεγοβίνη για τα προκριματικά του μουντιάλ 2018
Ισόπαλη 1-1 με τηn Βοσνία / Ερζεγοβίνη αναδείχθηκε η Εθνική μας Ομάδα στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με χρυσό γκολ του Γιώργου Τζαβέλλα στην εκπνοή των καθυστερήσεων, μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες. Έτσι, δεν επέτρεψε στους αντιπάλους της να την φτάσουν στη βαθμολογία του 8ου ομίλου για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την πρώτη ευκαιρία στο 2ο λεπτό για την Βοσνία / Ερζεγοβίνη, που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά την κεφαλιά του Ιμπίσεβτις μπλόκαρε ο Καρνέζης. Στο 13' ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ με πολλά φάλτσα από τα αριστερά, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Αντίθετα στο 32' οι αντίπαλοι μας βρήκαν στόχο όταν σε εκτέλεση φάουλ του Πιάνιτς έξω από την μεγάλη μας περιοχή η μπάλα κτύπησε πρώτα στο δοκάρι και μετά στην πλάτη του Καρνέζη για να καταλήξει στα δίχτυα και να γίνει έτσι το 0-1. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η Εθνικά έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Σάμαρης έβγαλε τον Μήτρογλου τετ-α-τετ, αλλά ο Μπέγκοβιτς απέκρουσε δύσκολα.

Η Εθνική μας έχασε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 55' ο Φορτούνης έπιασε σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας βρήκε όσο έπρεπε τη μπάλα με τα δάχτυλα ώστε αυτή να σταματήσει στο δεξί δοκάρι και στην επαναφορά ο Σταφυλίδης σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 67' ήταν η σειρά της Βοσνίας / Ερζεγοβίνης να χάσει ευκαιρία, όταν ο Τζέκο έφυγε στην πλάτη της άμυνας μας και σούταρε υπό την πίεση του Παπασταθόπουλου, αλλά ο Καρνέζης έδιωξε σε κόρνερ. Μεγάλη ευκαιρία για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τον Μήτρογλου στο 72' που βρέθηκε απέναντι στον Μπέγκοβιτς αλλά με προβολή ο Σούνιτς τον πρόλαβε κρατώντας το 0-1 για τους αντιπάλους μας.

Στην λήξη των καθυστερήσεων και ενώ οι δύο ομάδες είχαν μείνει με δέκα παίκτες, σαν από μηχανής θεός, ο ΜVP του αγώνα Γιώργος Τζαβέλλας ισοφάρισε για την Εθνική μας με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιόνας Έρικσον, ο οποίος παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Σταφυλίδη, Σάμαρη, Σπάχιτς, Παπασταθόπουλο, Τζαβέλλα, Τζέκο, Πιάνιτς, Χαίροβιτς, Λούλιτς, Τζάτζαλο, Βράνιες, ενώ απέβαλε τους Παπαδόπουλο και Τζέκο στο 80'.

Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Σάμαρης, Μανιάτης (61' Γιαννιώτας), Σταφυλίδης, Μάνταλος (87' Καρέλης), Φορτούνης, Μήτρογλου.

Βοσνία / Ερζεγοβίνη: Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς (70’ Σούνιτς), Κολάσινατς, Βράνιες, Ιμπίσεβιτς (84' Τζούριτς) , Πιάνιτς, Τζέκο, Λούλιτς, Ζουκάνοβιτς, Χαίροβιτς (87' Μπίτσακσιτς), Τζάτζαλο.

Το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής μας είναι στις 25 Μαρτίου του 2017 στις Βρυξέλλες ενάντια στο Βέλγιο. Διατέθηκαν 20.075 εισιτήρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.