Header Ads

Header ADS

"Εγώ είμαι προπονητής του Ολυμπιακού"

Βίντεο με δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, για την ισοπαλία με την Κέρκυρα
Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κέρκυρα και την εντός έδρας απώλειας βαθμών των "ερυθρολεύκων"...

Για το σημερινό αποτέλεσμα: «Οφείλεται στο γεγονός ότι σήμερα δεν παίξαμε καλά. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν ιδιαίτερα χαμηλός. Είχαμε λίγη πρωτοβουλία, είχαμε λίγη ένταση στο παιχνίδι μας και πολύ χαμηλό δυναμισμό. Σήμερα δεν δείξαμε την ένταση που συνηθίζουμε να δείχνουμε στα παιχνίδια μας.

Στα πρώτα 45 λεπτά δεν δημιουργήθηκαν σχεδόν καθόλου ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι ήμασταν καλύτεροι, πάλι οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν ήταν λίγες απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν μας εξέπληξε καθόλου με την στρατηγική του, καθώς περιμέναμε ότι θα είναι μία ομάδα η οποία θα παίξει με πάρα πολύ κλειστή άμυνα.

Δεν καταφέραμε, λοιπόν, εμείς να είμαστε όσο δυνατοί έπρεπε για να ανοίξουμε την άμυνά της και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι οι πρώτοι βαθμοί που χάνουμε μέσα στο γήπεδό μας. Φυσικά δεν είναι το αποτέλεσμα που είχαμε στο μυαλό μας σήμερα.

Είχαμε σχεδιάσει το παιχνίδι μας, ώστε να είναι τελείως διαφορετικό το αποτέλεσμα. Σήμερα έχουμε τιμωρηθεί για το γεγονός ότι δεν έχουμε παίξει καλά. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο για τον αντίπαλο και για εμάς, γιατί έχουμε τιμωρηθεί για το γεγονός ότι δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Κάποιες από αυτές έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, θα μπορούσε να μπει ένα γκολ όμως γενικότερα δεν είμαστε ικανοποιημένοι, κυρίως γιατί χάθηκε το πρώτο ημίχρονο χωρίς να έχουμε παίξει καθόλου καλά.»

Για το αν υποτιμήθηκε η Κέρκυρα: «Όχι δεν νομίζω ότι είναι θέμα συμπεριφοράς ή ότι είναι θέμα στάσης σήμερα απέναντι στο παιχνίδι ή στον αντίπαλο. Δεν πιστεύω ότι υποτιμήσαμε ή δεν σεβαστήκαμε τον αντίπαλο. Απλά πιστεύω ότι σήμερα δεν ήμασταν καλοί στην τεχνική και την τακτική μας.

Όταν μία ομάδα δεν έχει απόδοση καλή, ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση, το αποτέλεσμα είναι να μην μπορείς να δημιουργήσεις ευκαιρίες και να παίξεις καλά και δυναμικά ώστε να κερδίσεις το παιχνίδι. Δεν νομίζω να έχει να κάνει αυτό με το τι έχει πει ένας προπονητής στους παίκτες ή με το πώς οι παίκτες αντιμετώπισαν τον αντίπαλο με την στάση τους και την συμπεριφορά τους.»

Για τον Ντομίνγκεζ: «Καταρχήν μην ανησυχείτε δεν με κουράζεται καθόλου είναι μία από τις υποχρεώσεις μου και μέρος της δουλειάς μου να απαντάω σε οποιαδήποτε ερώτηση θέλετε να μου υποβάλλεται. Όχι μην ανησυχείτε, δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα και πάντα θα συνεχίσω να επιλέγω τους ποδοσφαιριστές για όλα τα ματς, όχι ανάλογα με το ποιον έχω απέναντί του, αλλά ανάλογα με το ποιον θεωρώ καλύτερο και καλά προετοιμασμένο για να πάρει μέρος σε κάθε παιχνίδι.

Επιμένω, αυτή είναι η απόφασή μου, εγώ είμαι προπονητής του Ολυμπιακού αυτή την στιγμή και δεν θα παίρνω αποφάσεις ανάλογα με τις ιδέες που έχουν κάποιοι άλλοι. Είναι δική μου απόφαση να επιλέγω τους ποδοσφαιριστές με τα δικά μου κριτήρια. Το κριτήριό μου, λοιπόν, δεν έχει ποτέ σχέση ούτε με την ηλικία των ποδοσφαιριστών, όπως είπα την Πέμπτη, ούτε με την εθνικότητά τους, ούτε με το ποιος είναι απέναντι και ποτέ δεν παίρνω αποφάσεις κόντρα σε κάποιο πρόσωπο.

Πάντα το κριτήριό μου είναι το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Αυτό που πιστεύω πως είναι καλύτερο εκείνη την στιγμή. Οι θέσεις στην ομάδα κερδίζονται με την δουλειά, την συμπεριφορά και με το τι εμφανίζει ο κάθε παίκτης καθημερινά. Αυτό είναι το μόνο που σκέφτομαι και αυτό είναι που θα συνεχίσω να κάνω. Ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξω κριτήρια και ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξω τις ιδέες μου σε οποιαδήποτε ομάδα και αν είμαι.»


2 σχόλια:

  1. Σχολιο μονο για τον Τσορι, απο τη στιγμη που εχει να παιξει τοσο καιρο μπαλα ΝΑΙ δεν μπορει να προσφερει και πολλα. Βεβαια αυτο δε σημαινει πως εναν τετοιο παικτη πρεπει να τον βαλεις στο ψυγειο. Προφανως και θα μπορουσε σε τετοια ματς που η ομαδα δεν τραβαει, αλλα δεν χρειαζεται και πολυ τρεξιμο να μπει μεσα και να κανει τη διαφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι άλλο πρέπει να παίζει με τον Τσόρι που δεν το γνωρίζουμε. Δεν νομίζω να είναι τόσο χαζός ο Μπέντο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.