Header Ads

Header ADS

Αγωνιστικά test διαιτητών

Σε αγωνιστικά test θα υποβληθούν οι Έλληνες διαιτητές
Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αποφασίσθηκε η διεξαγωγή αγωνιστικών δοκιμασιών (test) εντός του μηνός Νοεμβρίου 2016, τα οποία θα διεξαχθούν όπως περιγράφεται παρακάτω:

1. Στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη 8-11-2016 από ώρα 7 π.μ. έως και 8 μ.μ. στο ενωσιακό γήπεδο Μίκρας και θα συμμετέχουν οι ΕΠΣ Άρτας, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ημαθίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Θεσπρωτίας, Θράκης, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κιλκίς, Κοζάνης, Λάρισας, Μακεδονίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας - Λευκάδας, Σερρών, Τρικάλων, Φλώρινας και Χαλκιδικής.

2. Στην Αθήνα την Τετάρτη 9-11-2016 από ώρα 7 π.μ. έως και 4 μ.μ. στο εθνικό στάδιο Νέας Ιωνίας και θα συμμετέχουν οι ΕΠΣ: Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Πειραιά, Βοιωτίας, Εύβοιας, Κορινθίας και Αργολίδας.

3. Στην Αθήνα την Πέμπτη 10-11-2016 από ώρα 7 π.μ. έως και 4 μ.μ. στο εθνικό στάδιο Νέας Ιωνίας και θα συμμετέχουν οι ΕΠΣ: Αιτωλοακαρνανίας, Αρκαδίας, Άρτας, Αχαΐας, Δωδεκανήσου, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Ηρακλείου, Κυκλάδων, Λακωνίας, Λασιθίου, Λέσβου, Μεσσηνίας, Ρεθύμνου, Σάμου, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Χανίων και Χίου.

Στα test αυτά έχουν δικαίωμα συμμετοχής ΜΟΝΟ οι αξιολογημένοι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές περιόδου 2016-2017 της 1ης, 2ης και 3ης κατηγορίας. Οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές θα δοκιμασθούν στο ΝΕΟ FIFA TEST.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.