Header Ads

Header ADS

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ - Ηρακλής

Τιμές και τρόποι διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ - Ηρακλής
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε ότι από αύριο - Τετάρτη (12/10) θα ξεκινήσει η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ - Ηρακλής για την 7η αγωνιστική της Super League, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (16/10, 20:30). Τα κανάλια πώλησης των εισιτηρίων είναι τα εξής:

A. Εκδοτήρια Γηπέδου Τούμπας
Β. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Tickethour
Δ. Καταστήματα Γερμανός

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

ΘύραΤιμή
1€30
2, 3€20
5, 6€15
8€10
€15
VIP 3ου:€80
VIP 4ου:€80

Στον αγώνα θα λειτουργήσει και οικογενειακή κερκίδα. Με κόστος του ενός εισιτηρίου στην θύρα 7Α αξίας 15 ευρώ μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα στο γήπεδο της Τούμπας η μητέρα, ο πατέρας με τα παιδιά τους (ως 12 ετών) για να παρακολουθήσουν τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ.

Όσοι θα πάνε στο γήπεδο να παρακολουθήσουν το παιχνίδι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα, ή διαβατήριο, ή δίπλωμα οδήγησης).

Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας στην Θύρα 4 έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την Θύρα 4Α ή από την Θύρα 8 εφόσον το επιθυμούν. Στην Θύρα 4Α δεν θα εκδοθούν εισιτήρια καθώς η χωρητικότητά της καλύπτεται από τους κατόχους διαρκείας της Θύρας 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.