Header Ads

Header ADS

Super League: Διαγωνισμός με δώρο F.M. 2017

Διαγωνισμό με δώρο δύο παιχνίδια Football Manager 2017 ξεκίνησε σήμερα η super league
To twitter της Super League προσφέρει δωρεάν δύο (2) παιχνίδια Football Manager 2017 Limited Edition (PC). Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα - Παρασκευή (14/10/16), στις ένδεκα το πρωί (11:00) και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 στις 14:00. Κατά την διάρκεια του διαγωνισμού θα εμφανιστούν στο twitter της Super League συνολικά έξι (6) tweets στα οποία εκτός από τις υπόλοιπες πληροφορίες, θα υπάρχει το #fm2017. Όσοι κάνουν retweet τα συγκεκριμένα tweet θα μπουν αυτόματα στην κλήρωση. Όσα περισσότερα tweet με το #fm2017 κάνετε retweet, τόσες περισσότερες συμμετοχές εξασφαλίζετε στην κλήρωση. Όροι διαγωνισμού:

- Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο όσοι κάνουν retweet τουλάχιστον ένα (1) tweet της Super League με το #fm2017.

- Από τον διαγωνισμό αποκλείονται οι εργαζόμενοι στην Super League.

- Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές μέχρι και ένα (1) λεπτό πριν την κλήρωση.

- Έναρξη διαγωνισμού Παρασκευή 14/10/16 και ώρα 11:00, Λήξη διαγωνισμού 07/11/16 και ώρα 14:00.

- Δωρεάν μεταφορικά για την αποστολή του δώρου.

- Οι δύο (2) νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν ως δώρο ένα παιχνίδι Football Manager 2017 για PC ο καθένας. Οι νικητές των δώρων δε θα έχουν δυνατότητα ανταλλαγής τους με χρήματα ή άλλα αντικαταστατά πράγματα.

- Οι νικητές θα αναδειχθούν με ηλεκτρονική κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την λήξη του διαγωνισμού.

- Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, με την παροχή των όποιων προσωπικών τους στοιχείων, συναινούν ανεπιφύλακτα όπως αυτά χρησιμοποιηθούν για τον διαγωνισμό και/ή την κλήρωση από την Super League.

- Η Super League διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει κατά την κρίση της σε τροποποιήσεις των όρων του διαγωνισμού και να τις ανακοινώνει στον λογαριασμό της στο Twitter.

- H συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αμάχητο τεκμήριο ότι ο συμμετέχων γνωρίζει και αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.