Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για Βέροια

Η αποστολή των παικτών του ΠΑΟΚ για το ματς με την Βέροια
Μία ομαδική προπόνηση μετά το ματς με την Σλόβαν Λίμπερετς και ξανά στο δρόμο ο ΠΑΟΚ, οι ποδοσφαιριστές του οποίου αντιμετωπίζουν το μεσημέρι της Κυριακής (02/10) την Βέροια για την 6η αγωνιστική της Super League. Βλάνταν Ίβιτς είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του μόνο για την προπόνηση του Σαββάτου (01/10) και φρόντισε να εκμεταλλευτεί τον ελάχιστο χρόνο για να δουλέψει τις τακτικές λεπτομέρειες, τις οποίες επιθυμεί να εφαρμόσει η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα, το πρόγραμμα είχε κυκλοφορία της μπάλας και αξιοποίηση - αντιμετώπιση στημένων φάσεων. Ιατρικά προβλήματα δεν υπάρχουν, έτσι ο τεχνικός του "δικεφάλου" είχε την δυνατότητα να επιλέξει τους 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για την Ημαθία, δίχως περιορισμούς. Στην αποστολή είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Κίτσιου, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Κρέσπο, Χαρίσης, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Τιάμ, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Περέιρα.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν είναι στην αποστολή θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής (02/10) στις 09:00, στην Νέα Μεσημβρία και στην συνέχεια θα παραστούν στην επιμνημόσυνη δέηση για τα παιδιά της οικογένειας του ΠΑΟΚ που έχασαν την ζωή τους στα Τέμπη πριν από 17 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.