Header Ads

Header ADS

Παναθηναϊκός - Ηρακλής 0-0 (video)

Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Αγωνιστική περίοδος: 2016-2017
Φάση: 2η
Αγωνιστική: 1η

Αναμέτρηση: Παναθηναϊκός - Ηρακλής 0-0
Ημερομηνία: Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016
Ώρα έναρξης: 19:30
Γήπεδο: "Απόστολος Νικολαΐδης"

Λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ηρακλή στην πρεμιέρα του κυπέλλου
Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι) Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Χουχούμης, Ρέις, Μίγγος (68' Λουντ), Βιγιαφάνιες, Εμποκού (74' Μπεργκ), Ιμπάρμπο, Ρινάλντι (63' Λέτο).

Ηρακλής (Γιάννης Αμανατίδης): Περνίς, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Πασάς (63' Μοντέιρο), Αγγελόπουλος (81' Μπλέτσας), Ρούσσος, Κυριακίδης, Λουκίνας, Βοσνακίδης, Κούρος, Λάμπρου (70' Ζιαμπάρης).

Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης (Ημαθίας)
Α' Βοηθός: Βασίλειος Καμπούρης (Ευβοίας)
Β' Βοηθός: Ιωάννης Κουράκης (Ηρακλείου)
4ος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Στραματσόνι: "Θα προκριθούμε"

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, μετά την "λευκή" ισοπαλία με τον Ηρακλή:

«Δεν έχω να παρατηρήσω κάτι συγκεκριμένο για το αποψινό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά χάσαμε 18-19 ευκαιρίες για γκολ, κάποιες φορές συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Είμαι βέβαιος, πάντως, ότι θα επιστρέψουμε στις επιτυχίες άμεσα. Δημιουργούμε αρκετές ευκαιρίες και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο τη φετινή σεζόν, συνεπώς δεν ανησυχώ για τα γκολ, γιατί θεωρώ ότι θα έρθουν σύντομα.

Οι παίκτες που χάνουν αυτές τις ευκαιρίες είναι διαφορετικοί σε κάθε ματς, δεν φταίει κάποιος συγκεκριμένα. Όταν καταφέρουμε να πετύχουμε το πρώτο γκολ σε έναν αγώνα, μετά αυτός γίνεται πιο ανοικτός και μπορούμε να νικήσουμε ακόμη και με 3-0 ή 4-0. Πάντως, τώρα πρέπει όλοι μας να συγκεντρωθούμε και να κοιτάξουμε την επερχόμενη αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα.»

Για τον Θοδωρή Μίγγα: «Είμαι ικανοποιημένος από το ντεμπούτο του Θεόδωρου Μίγγου, ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα ακριβώς με τον τρόπο που ήθελα και τώρα, με τους αρκετούς τραυματισμούς που έχουμε στη μεσαία γραμμή, θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή εναλλακτική επιλογή»

Για τον θεσμό του Κυπέλλου: «Είναι στόχος μας και θέλουμε να το κατακτήσουμε. Είμαι βέβαιος ότι στα δύο ματς που απομένουν στον όμιλο θα πάρουμε την νίκη και θα προκριθούμε.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.