Οι διεθνείς μας ψήφισαν την κορυφαία 11άδα

6/10/16

Οι Έλληνες διεθνείς ψήφισαν για την κορυφαία ενδεκάδα στον κόσμο για το 2016
Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας έκαναν την αρχή στην ψηφοφορία για την ανάδειξη της καλύτερης ενδεκάδας στον κόσμο για το 2016, καθώς ψήφισαν τους κορυφαίους, κατά την άποψή τους, συναδέλφους τους, στην συνάντηση που είχαν στο ξενοδοχείο, όπου έχουν καταλύσει, με αντιπροσωπεία του Π.Σ.Α.Π.

Η ψηφοφορία οργανώνεται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών FIFPro και τους Εθνικούς Συνδέσμους Ποδοσφαιριστών, με την συμμετοχή 55.000 επαγγελματιών ποδοσφαιριστών σε όλο τον κόσμο. Θα ακολουθήσουν στην ψηφοφορία οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων της Super League και της Football League.

Ο Αντιπρόεδρος του Π.Σ.Α.Π. Κώστας Πούλιος, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Σταμάτης Συρίγος και ο Ειδικός Γραμματέας Βασίλης Παπαδόπουλος μίλησαν στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας για θέματα που τους αφορούν και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην προσπάθεια πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, επισημαίνοντας ότι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών είναι πάντα στο πλευρό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

POPULAR POSTS (LAST WEEK):

 
© Copyright 2010-2018 SPORT365 All Rights Reserved. Inspired by BALADEUR's CREATIONS.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...