Header Ads

Header ADS

K20: ΑΕΚ - Πανιώνιος 1-2

Ολοκληρώθηκε σήμερα η αναμέτρηση των ομάδων Κ20 ΑΕΚ - Πανιώνιος
Ολοκληρώθηκε -με την διεξαγωγή των τελευταίων 15 λεπτών- σήμερα η αναμέτρηση ΑΕΚ - Πανιώνιος σε επίπεδο ομάδων Κ20, η οποία είχε διακοπεί χθες λόγω καταρρακτώδους βροχής. Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1. Ο συγκεκριμένος αγώνας είχε οριστεί για το Σάββατο, οπότε και παίχθηκαν 75 λεπτά, μέχρι την στιγμή που ο διαιτητής Αλέξανδρος Δραγάτης αποφάσισε την διακοπή του ματς λόγω έντονων καιρικών φαινομένων και της ακαταλληλότητας - επικινδυνότητας του αγωνιστικού χώρου. Η ΑΕΚ είχε προηγηθεί στο 42ο λεπτό με πέναλτι του Λίτση που είχε κερδίσει ο Λεπενιώτης, όμως ο Πανιώνιος απάντησε με δύο γκολ του Αντωνακόπουλου στο 43' και στο 62'. Ενδιάμεσα αυτών, η ΑΕΚ είχε δοκάρι με τον Μπούση (45'). Στα 15 λεπτά που παίχθηκαν σήμερα - Κυριακή δεν άλλαξε τίποτα και ο Πανιώνιος πήρε την νίκη.

Πρωτάθλημα: Υποδομής Κ20
Διοργανώτρια: Super League
Σεζόν: 2015-2016
Αγωνιστική: 8η

Αναμέτρηση: ΑΕΚ - Πανιώνιος 1-2
Σκόρερ: Λίτσης (42' πέναλτι) / Αντωνακόπουλος (43', 62')
Γήπεδο: Αθλητικό Κέντρο Σπάτων "Δημήτριος Δημητρίου"

ΑΕΚ: Παπαδόπουλος, Ασπρογιάννης (76' Μεσσήνης) Κοφσανίδης, Μπούσης, Ψάνης, Μπάμπης (66' Γεωργαμλής) Λίτσι, Γιούσης, Τσέλιος, Σπηλιώτης, Λεπενιώτης (73' Βαφειάδης).

Πανιώνιος: Αστράς, Βλάχος, Χελάς (89' Σταμίρης) Δάβρης, Σταυρόπουλος, Πινιώτης, Κερασίδης, Παπανικολάου, Αντωνακόπουλος, Οικονομίδης (92' Μητσιογιάννης) Βουκελάτος (71' Γλυνός).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.