Header Ads

Header ADS

Ivic: "Περιμένω αντίδραση"

Η συνέντευξη του Βλάνταν Ίβιτς ενόψει του αγώνα ΠΑΟΚ - Ηρακλής
Τα δύο τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ για την Super League δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε και πλέον περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν αντίδραση. Ο λόγος για τον τεχνικό του "δικεφάλου" Βλάνταν Ίβιτς ο ο ποίος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Novasports και ανέλυσε τις σκέψεις του πριν το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή...

Για το φιλικό κόντρα στην Παρτιζάν: «Η σκέψη μας ήταν να κάνουμε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι. Πήγαμε σε μία φιλική μας ομάδα, τόσο δικιά μου όσο και του ΠΑΟΚ. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας και είμαστε εντάξει.»

Για το αν δούλεψαν σε κάτι συγκεκριμένο το διάστημα που πέρασε: «Δουλεύουμε πάντα και συγκεκριμένα αλλά και γενικά για κάθε αντίπαλο που έχουμε μπροστά μας. Στα τελευταία δύο παιχνίδια είχαμε κάποια αποτελέσματα που δεν θέλαμε αλλά δεν κοιτάμε πλέον το παρελθόν. Βλέπουμε αυτό που έχουμε μπροστά μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα οργανωμένη. Έχουν καλούς παίκτες, είναι ταχύτατοι μπροστά και θέλει πολύ προσοχή. Είμαστε αισιόδοξοι, δουλέψαμε δύο εβδομάδες τώρα και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι που θα συνδυαστεί με καλό αποτέλεσμα για εμάς.»

Για τον Τζαβέλλα και τον τραυματισμό του: «Ο Τζαβέλλας είχε ένα πρόβλημα στο παιχνίδι με την Εθνική Ομάδα και δυστυχώς δεν θα τον έχουμε μαζί μας τις επόμενες μέρες. Δουλεύει, κάνει αποθεραπείες και σύντομα θα είναι μαζί μας.»

Για το αν συνεχίζει να επικεντρώνεται μόνο στον επόμενο αγώνα: «Μόνο ο επόμενος αγώνας. Αυτός είναι ο στόχος μας και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε κάτι άλλο ποτέ. Αυτό πιστεύω και αυτό λέω συνεχώς στους παίκτες μου. Βλέπουμε μόνο τον Ηρακλή.»

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΠ Ηρακλής και πως θα έρθει η νίκη: «Περιμένω αντίδραση, ιδιαίτερα μετά το τελευταίο μας παιχνίδι. Θα έλεγα ότι το τελευταίο ματς που δώσαμε μπορεί να ήταν και το χειρότερό μας φέτος. Πριν την Βέροια είχαμε και πάλι ένα αποτέλεσμα που δεν ήταν καλό αλλά τουλάχιστον είχαμε καλή απόδοση. Είχαμε πάθος και δείξαμε ότι θέλουμε το παιχνίδι, βγάζοντας πάθος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν θέλω να βρω δικαιολογίες για την Βέροια. Αυτό που ζητάω από τους παίκτες είναι σε κάθε παιχνίδι είναι να τα δίνουν όλα προκειμένου να τα έχουν καλά πρώτα με τον εαυτό τους. Πιστεύω ότι μετά από αυτό το παιχνίδι σκεφτόμασταν ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω και δεν ήμαστε εντάξει στους εαυτούς μας. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό στο πρώτο επόμενο παιχνίδι.»

Για το μήνυμα που βγαίνει από το μνημόσυνο των Τεμπών: «Ότι είμαστε ενωμένοι. Δεν ξεχνάμε ανθρώπους που χάσαμε και ήταν δίπλα για χρόνια. Στηρίζουμε κάθε απόφαση της διοίκησης και φυσικά τον κόσμο μας, ο οποίος είναι συνεχώς δίπλα μας. Όπως μας στηρίζουν προσπαθούμε να τους στηρίξουμε και θα το κάνουμε πάντα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.