Header Ads

Header ADS

Ίβιτς: "Δεν υπάρχει δικαιολογία"

Οι δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς για την ήττα του ΠΑΟΚ από την Καραμπάγκ
Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, μετά την ήττα του "δικεφάλου" από την Καραμπάγκ στο Μπακού για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League...

Για την ήττα: «Από το πρώτο λεπτό δεν είχαμε την ενέργεια που περίμενα να έχουμε. Δεν είχαμε σωστή κυκλοφορία και δεν παίρναμε πρωτοβουλίες.
Προσπαθήσαμε να κάνουμε πράγματα που κατά την άποψη μου, δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι κάτι άλλο. Προχωράμε. Είναι μία ήττα και σίγουρα ήρθαμε εδώ για κάτι άλλο. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω ψυχολογικά τους παίκτες μου για το επόμενο παιχνίδι.»

Για την αναμέτρηση και την εμφάνιση των παικτών του: «Σήμερα μου φάνηκε ότι είχαμε έλλειψη πάθους. Τους ζήτησα από την αρχή να μπουν δυνατά και συγκεντρωμένα. Είχαμε κάποιες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, που είναι θέμα συγκέντρωσης ιδιαίτερα όταν υπάρχουν σέντρες από τα πλάγια. Δεν μπορούμε να αφήνουμε τους αντιπάλους μόνους τους στην περιοχή. Δεν γίνεται να παίζεις ένα παιχνίδι και μετά να μην είσαι αυτός που πρέπει. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το καταλάβουν. Ήταν μία κακή μέρα και αυτή η ήττα δεν έπρεπε να έρθει. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια, όλα είναι στο χέρι μας ευτυχώς και πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι.»

Για το γιατί δεν ξεκίνησε η Μπίσεσβαρ και για την αλλαγή του Κάνιας: «Για όλα υπήρχαν λόγοι. Γιατί έκανα αλλαγή τον Κάνιας και γιατί δεν έκανα τον Κάμπος; Πίστευα ότι μπορεί να κρατήσει μπάλα και να μας δώσει μπροστά αυτό που περιμέναμε. Είχε περισσότερες ενέργειες στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο περίμενα να κάνει κάτι. Ο Μπίσεσβαρ δεν μπορεί να παίξει τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα κατά την άποψη μου.»

Για την γενική εικόνα της ομάδας: «Δεν υπάρχει δικαιολογία για το να μην υπάρχει νεύρο και θέληση. Για πρώτη φορά δεν είχαμε δημιουργία, δεν είχαμε σωστή πίεση μπροστά. Κάναμε πολλά λάθη, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλές χαμένες μπάλες χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Πρέπει να κάνουμε ανάλυση και να διορθώσουμε κάποια πράγματα.»

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν και το τι περιμένει: «Ξέραμε ότι είναι δύσκολο γκρουπ, ότι η Λίμπερετς και η Καραμπάγκ είναι δύο ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και έχουν καλούς παίκτες. Ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Όλα είναι στο χέρι μας. Τα δύο από τα επόμενα τρία παιχνίδια είναι στην έδρα μας και εξαρτάται από εμάς και από την απόδοση που θα έχουμε σε αυτά, το αν θα προκριθούμε ή όχι.»

Για το αν τον επηρέασαν οι απουσίες που είχε: «Όχι δεν ήταν αυτός ο λόγος της ήττας. Έχουμε τον Τζαβέλλα που είναι τραυματίας και ο Αθανασιάδης, ο αρχηγός έχει ένα χτύπημα στο γόνατο και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Ο Μυστακίδης είχε χθες πυρετό και δεν ήταν στην αποστολή. Οι άλλοι παίκτες είναι εντάξει και δεν είναι επτά οι απουσίες, δεν είναι όλοι βασικοί.»

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί: «Όσο χρόνο έχουμε, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ανάλυση και τόσο χρόνο έχει και ο αντίπαλος. Δεν πρέπει να ψάχνουμε δικαιολογίες και δεν θέλω να το κάνω. Πρέπει να προετοιμαστούμε και να εμφανιστούμε εκεί όπως στα περισσότερα φετινά παιχνίδια και να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.