Header Ads

Header ADS

Ήττα η εθνική Νέων, ισοπαλία οι κορασίδες

Την πρόκριση στην Elite Round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017 πανηγυρίζει η εθνική Κορασίδων
Προκρίθηκε, ως πρώτη από τον 2ο προκριματικό όμιλο, στην elite round του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017 η Εθνική Ομάδα Κορασίδων, η οποία στον τελευταίο της αγώνα αναδείχθηκε 1-1 με την Σουηδία. Οι νεαρές διεθνείς μας εξασφάλισαν την πρωτιά έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων από τις αντιπάλους με 7 γκολ υπέρ και μόλις 1 κατά ενώ οι Σουηδέζες, αντίστοιχα, είχαν 6 γκολ υπέρ και δύο κατά. Το γκολ για την ομάδα της Σουηδίας πέτυχε η Λενίρ, που άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό, ενώ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ισοφάρισε η Καραπέτσα στο 63ο λεπτό. Μάλιστα, η Εθνική θα μπορούσε να είχε πάρει και την νίκη αλλά η αρχηγός της και σκόρερ της ισοφάρισης έχασε πέναλτι στο 45ο λεπτό (ανατροπή της Πούλιου από την γκολκίπερ).

Ελλάδα: Νάση, Χριστοδούλου, Κατιρτσίδου, Πατερνά, Παλαμά, Καραπέτσα (86' Κωνσταντινίδου), Τσιακλίδου (65' Βλασοπούλου), Πούλιου, Γεωργαντζή, Δρακωνακη (80', Στράντζαλη), Καλδή.

Φιλική ήττα για την Εθνική Νέων

Ηττήθηκε με σκορ 0-1 η Εθνική Νέων από την αντίστοιχη της Ουγγαρίας σε εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση, που εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Ελλάδας για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 (Ουαλία, 10-15/11/2016).

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Κατράνης (78' Φουάσης), Ευαγγέλου, Νικολάου (69΄ Πανουργιάς), Μίγγος (78' Βαλμάς), Λημνιός, Σταθόπουλος (69' Σαμπανίδης), Μούργος (69' Λάμπρου), Βουκελάτος (69΄ Οικονομίδης), Παυλίδης, Νάτσος.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου και ώρα 12:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.