Header Ads

Header ADS

FIFA WC 2018: Εσθονία - Ελλάδα 0-2

Νίκη για την Εθνική Ανδρών στην Εσθονία με 2-0
Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 πέτυχε η Εθνική Ανδρών, επικρατώντας στο Ταλίν της Εσθονίας 2-0, παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου μαζί με το Βέλγιο (συνέτριψε 6-0 το Γιβραλτάρ εκτός) και διατηρώντας το +3 από την Βοσνία (νίκησε 2-0 την Κύπρο εντός).

Η καλή μέρα για τους διεθνείς στην «A. Le Coq Arena» φάνηκε με το ξεκίνημα του ματς, όταν μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης ο Πέτρος Μάνταλος εκτέλεσε κόρνερ και ο αρχηγός Βασίλης Τοροσίδης πετάχτηκε στο ύψος του πέναλτι και με κεφαλιά νίκησε τον Ακσάλου (1-0).

Παρά το γεγονός ότι μέσα στα επόμενα 16 λεπτά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα υποχρεώθηκε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές, του Τοροσίδη και του Παπασταθόπουλου λόγω τραυματισμών, και όπως ήταν αναμενόμενο δέχθηκε και κάποια πίεση από τους γηπεδούχους, κατόρθωσε να ελέγξει τον ρυθμό και να μην απειληθεί ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο.

Αντιθέτως, στο δεύτερο μέρος, και έως ότου ο Κώστας Σταφυλίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 61ο λεπτό διαμορφώσει το τελικό όπως αποδείχθηκε αποτέλεσμα (2-0), οι Εσθονοί απείλησαν την εστία του Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος έκανε αρκετές σημαντικές επεμβάσεις σε προσπάθειες των γηπεδούχων.

Μάλιστα, η Εθνική θα μπορούσε να είχε διευρύνει τον δείκτη του σκορ αν το σουτ του Πέτρου Μάνταλου στο 79ο λεπτό δεν είχε σταματήσει στην συμβολή των δοκαριών του Ακσάλου. Ο Ούγγρος διαιτητής Ίστβαν Βαντ παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Οικονόμου, Μπαράνοφ, Ντιμιτρίεφ.

Εσθονία: Ακσάλου, Τενίστε (31' Καμς), Μπαράνοφ, Κλαβάν, Καλάστε, Μετς, Ντμιτρίεφ (79' Μοσνίκοφ), Λουτς (69' Πούργιε), Βασίλιεφ, Μαρίν, Ζενιόφ.

Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης (18' Οικονόμου), Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος (18' Ταχτσίδης), Μανιάτης (86' Τζιόλης), Παπαδόπουλος, Μπακασέτας, Μάνταλος, Καρέλης, Μήτρογλου.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.