Header Ads

Header ADS

Ελπίδες: Ελλάδα - Ουγγαρία 3-1

Νίκη με 3-1 της εθνικής Ελπίδων επί της Ουγγαρίας στο γήπεδο Περιστερίου
Με νίκη 3-1 επί της Ουγγαρίας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Εθνική Ελπίδων στην προκριματική φάση του EURO 2017 στον τελευταίο της αγώνα που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπήκε από το ξεκίνημα του ματς πολύ δυνατά και έλεγξε το ρυθμό του αγώνα, περιορίζοντας στο ελάχιστο τις επιθετικές ενέργειες των Ούγγρων και επιχειρώντας να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους στην άμυνα τους.

Από μια τέτοια ενέργεια κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 28ο λεπτό, όταν ο Ορφανίδης βρήκε στην πλάτη της άμυνας (είχε προηγηθεί εκτέλεση κόρνερ των φιλοξενούμενων) τον Δώνη, ο οποίος πέρασε στο σπριντ τον αντίπαλό του και με όμορφο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η μορφή του αγώνα δεν άλλαξε, ούτε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ούτε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, αλλά οι Ούγγροι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 56ο λεπτό με τον Μερβό (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 91'), ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία στην ελληνική άμυνα.

Όμως οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη αντέδρασαν άμεσα και μόλις έξι λεπτά αργότερα ο Κουλούρης με όμορφη περιστροφή γύρω από τον εαυτό του (πάσα του Μελικιώτη) και πλασέ στη δεξιά γωνία του Μπάναϊ ξανάδωσε προβάδισμα στις Ελπίδες μας, που κατάφεραν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαρίση στο 83ο λεπτό, κι αφού πρώτα οι διεθνείς έχασαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν και άλλα γκολ, να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα.

Ελλάδα: Χουτεσιώτης, Βούρος, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Τζανετόπουλος, Σιώπης (86' Καραχάλιος), Χαρίσης, Δώνης (62' Μελικιώτης), Τσιμίκας, Ορφανίδης (78' Ρούσσος), Κουλούρης.

Ουγγαρία: Μπάναϊ, Ζιβάτσκι, Φόργκας, Λέντσερ, Τσέκε, Χόλεντερ (46' Κάλμαρ), Σάντο (27' Μάνταρατζ), Μερβό, Γκέρεσι (73' Μπάλογκ), Σίλβαζι, Πρόσερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.