Header Ads

Header ADS

Ελλάδα - Κύπρος 2-0 (videos)

Διπλασίασε τις νίκες η εθνική στα προκριματικά του μουντιάλ
Διπλασίασε τις νίκες της η Εθνική Ανδρών ποδοσφαίρου στην μάχη των προκριματικών του Μουντιάλ του 2018 επικρατώντας με 4-1 της Κύπρου στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, χωρίς να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης κατόρθωσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης χάρη σε δύο γκολ που μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Η Εθνική μας άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό με γκολ του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος πλάσαρε άψογα μετά από πάσα του Φορτούνη. Ο μασκοφόρος Πέτρος Μάνταλος στο 42' διπλασίασε τα γκολ της Εθνικής εκμεταλλευόμενος το λάθος του Κύπριου τερματοφύλακα, ο οποίος άθελα του του έδωσε ασίστ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κύπριοι μπήκαν πιο δυνατά και έχασαν ευκαιρίες να μειώσουν το σκορ.

Στο 47' ο Κάστανος σέντραρε από αριστερά, ο Μυτίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 62' ήταν η σειρά της Εθνικής μας να χάσει ευκαιρία για να διευρύνει το σκορ, όταν μετά από σέντρα του Τοροσίδη βρήκε τον Μήτρογλου αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Και στις καθυστερήσεις ο Φορτούνης έχασε την ευκαιρία να σκοράρει, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πάβελ Κράλοβετς, ο οποίος παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Μυτίδη, Δημητρίου, Χαραλάμπους, Χριστοφή. Το παιχνίδι παρακολούθησαν 16.512 θεατές, παρά την καταρρακτώδη βροχή πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας (87' Καρέλης), Μανιάτης, Σταφυλίδης (70' Παπαδόπουλος), Μάνταλος, Μπακασέτας (77' Χολέμπας), Φορτούνης, Μήτρογλου.

Κύπρος: Παναγή, Ντόσα Τζούνιορ, Χαραλάμπους, Δημητρίου, Χαραλαμπίδης (66' Χριστοφή), Μυτίδης(82' Μακρής), Λαμπάν, Εφραίμ, Αρτυματάς (77' Κυριακού), Λαϊφης, Κάστανος.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ


ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΛΟΥ


Συνέντευξη τύπου Μίκαελ Σκίμπε


Δηλώσεις ποδοσφαιριστών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.