Header Ads

Header ADS

Djalma Campos: "Πάμε πάντα για την νίκη"

Δηλώσεις του παίκτη του ΠΑΟΚ Djalma Campos ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Τζάλμα Κάμπος ((Djalma Braume Manuel Abel Campos) το Σάββατο, μία ημέρα πριν το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, μίλησε στην κάμερα του Novasports για το ντέρμπι και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο "δικέφαλος".

Για την κατάσταση της ομάδας μετά το παιχνίδι στο Μπακού: «Το αποτέλεσμα στο Αζερμπαϊτζάν δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Μας άφησε μία αίσθηση έκπληξης το παιχνίδι αλλά τώρα πρέπει να ανασυνταχθούμε. Είχαμε δύο μέρες για να κάνουμε αποκατάσταση και να δουλέψουμε για το επόμενο ματς.»

Για το τι περιμένει για το παιχνίδι κόντρα Ολυμπιακό: «Τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι. Είναι πάντα δύσκολα παιχνίδια. Μπορεί να παίζουν στην έδρα τους αλλά εμείς πάμε πάντα για την νίκη. Θα πάμε να παίξουμε λοιπόν, γνωρίζοντας καλά τον αντίπαλο και έχοντας δουλέψει πάνω σε αυτόν.»

Για την επιθετική δυστοκία της ομάδας:«Δουλεύουμε στο να αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία που μας παρουσιάζεται. Το ότι δεν σκοράρουμε δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να σκοράρουμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και ελπίζω να πετυχαίνουμε γκολ σε κάθε ευκαιρία.»

Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί το ντέρμπι:«Νομίζω στην συγκέντρωση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε λεπτό του αγώνα και να μείνουμε αφοσιωμένοι στην στρατηγική μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.