Header Ads

Header ADS

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τα ΜΜΕ ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενόψει της αναμέτρησης της όγδοης (8ης) αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (23/10/2016, 20:30), ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ότι θα εκδώσει ημερήσιες, ονομαστικές διαπιστεύσεις.

Το χρονικό περιθώριο για την υποβολή αιτημάτων είναι μέχρι την Τρίτη 18/10/2016. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα αιτήματά τους ηλεκτρονικά στην διεύθυνση accreditations@olympiacos.org (με την ένδειξη ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΠΑΟΚ) καθώς και με FAX στον αριθμό 210 4131555. Εκπρόθεσμα αιτήματα ή αιτήματα που θα φτάσουν στο Γραφείο Τύπου με άλλο τρόπο, δεν θα γίνουν δεκτά.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα ενημερώσει εγκαίρως για την πορεία των αιτημάτων και τον τρόπο παραλαβής των καρτών, για τα αιτήματα που θα εγκριθούν. Διαπιστευτικό σύστημα θα λειτουργήσει και για τους φωτορεπόρτερ, οι οποίοι καλούνται επίσης να αποστείλουν τα αιτήματά τους, με τους παραπάνω δύο τρόπους. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο τηλέφωνο 210 4143000, καθημερινά και ώρες 10:00-18:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.