Header Ads

Header ADS

Κρέσπο: "Να επιστρέψουμε στις νίκες"

Συνέντευξη του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Χοσέ Άνχελ Κρέσπο
Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Ηρακλή στο γήπεδο της Τούμπας. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός στην κάμερα του Novasports για την έως τώρα παρουσία του στην ομάδα, το φιλικό με την Παρτιζάν αλλά και την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Για την παρουσία του σε όλες τις θέσεις της άμυνας: «Δεν νομίζω να μπορώ να παίξω τερματοφύλακας. Αλλά κατά τα άλλα θέλω να βοηθήσω την ομάδα και θα το κάνω σε όποια θέση χρειάζεται, μέχρι και ως τερματοφύλακας αν χρειαστεί.»

Για τις εντυπώσεις του από τους πρώτους μήνες του στην ομάδα: «Είναι πολύ θετικές. Βρήκα μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, η πόλη είναι πολύ καλή και οι συμπαίκτες μου είναι πολύ καλοί επίσης. Τώρα ελπίζω να ξεκινήσουμε να κερδίζουμε περισσότερα παιχνίδια και να συγκεντρώσουμε περισσότερους βαθμούς, γεγονός σημαντικό για εμάς.»

Για το αν εστίασαν σε κάποιους συγκεκριμένους τομείς στην διακοπή: «Κάθε εβδομάδα δουλεύουμε για να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς. Θέλουμε σίγουρα να γίνουμε πιο συμπαγής και πιο επιθετικοί ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα σε κάθε παιχνίδι.»

Για το φιλικό κόντρα στην Παρτιζάν: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Δεν γνώριζα ότι οι οπαδοί της Παρτιζάν θα τραγουδούσαν τα συνθήματα του ΠΑΟΚ και ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα. Ήταν μία εξαιρετική εμπειρία και νομίζω ότι τέτοια γεγονότα είναι πολύ καλά για το ίδιο το ποδόσφαιρο.»

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή: «Πρέπει να βγάλουμε το 100% στο γήπεδο. Θέλουμε την νίκη τόσο για εμάς όσο και για τους φιλάθλους μας. Είναι σημαντικό για εμάς να επιστρέψουμε στις νίκες μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.