Header Ads

Header ADS

Ατρόμητος: Πλήρες το τεχνικό team

Διαβάστε ποιοι απαρτίζουν το τεχνικό επιτελείο του Ατρομήτου
Mε την κάλυψη δύο κενών θέσεων (ανάλυσης και αποκατάσταση των τραυματιών) ολοκληρώθηκε η στελέχωση του τεχνικού επιτελείου του Ατρομήτου. Υπεύθυνη ανάλυσης προσλήφθηκε η Μαριέλα Νησωτάκη, απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Είναι η πρώτη Ελληνίδα που μπήκε στον κόσμο της Premier League καθώς εργάστηκε ως performance analyst (αναλυτής απόδοσης) της Σουόνσι, με μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Ένας ορισμός που θα μπορούσε να δοθεί στο performance analysis είναι: «Η αντικειμενική καταγραφή και ανάλυση μιας απόδοσης, με σκοπό την θετική επιρροή λήψη αποφάσεων και στην απόδοση μιας ομάδας ή ενός αθλητή». Η Νησιωτάκη ήταν υπεύθυνη της ομάδας της Ουαλίας αναλύοντας την ατομική απόδοση των ποδοσφαιριστών και 2 αγώνες την ημέρα κατά μέσο όρο της Premier League.

Από τον Μάιο του 2015 είναι μέλος της «Football Radar» που κάνει αναλύσεις πάνω στο ποδόσφαιρο. Πρόκειται για μια εταιρεία στο Λονδίνο, η οποία αναδεικνύει την δυναμικότητα ομάδων και παικτών μέσα από ένα δικό της σύστημα.

Υπεύθυνος γυμναστής αποκατάστασης προσλήφθηκε ο Δημήτρης Μπογατσιώτης κάτοχος «Bachelor in Sports Επιστημών και Φυσικής Αγωγής» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής του FIFA11+, με μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης πάνω στην «πρόληψη, παρέμβαση, αποκατάσταση». Διαθέτει κλινική εμπειρία στην Φυσικοθεραπεία & Αποκατάσταση Αθλητικών Κακώσεων.

Στο αθλητικό κέντρο βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, ο οποίος πριν από την έναρξη της προπόνησης παρουσίασε και επίσημα στους ποδοσφαιριστές τον προπονητή Γιώργο Κορακάκη και τον βοηθό προπονητή Λουκά Καραδήμο μαζί με τα δύο νέα μέλη τον Δημήτρη Μπογατσιώτη και την Μαριέλα Νησωτάκη. Γυμναστής παραμένει ο Σωτήρης Ρούσσης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Σλόμπονταν Σούϊτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.