Header Ads

Header ADS

Άρης - Κ19 Άρης 6-0 (φιλικό)

Φιλική επικράτηση του Άρη επί της ομάδας Κ19 με 6-0
Την ομάδα U19 αντιμετώπισε σήμερα το απόγευμα η πρώτη ομάδα του Άρη στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Το τελικό 6-0 έχει ελάχιστη σημασία για τους προπονητές των δύο ομάδων.

Τόσο ο Νίκος Αναστόπουλος όσο και ο Πασχάλης Μελισσάς (η ομάδα U19 προετοιμάζεται για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League, το οποίο θα ξεκινήσει στις αρχές Νοεμβρίου) είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και ποδοσφαιριστές και να αποκομίσουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Να σημειωθεί ότι στο σημερινό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα έκαναν ανεπίσημο ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα του Άρη οι Ράφικ Τζεμπούρ, Ματζίντ Μπουγκέρα και Λάζαρος Χαριτωνίδης. Για την ιστορία, δύο γκολ πέτυχε ο Αντώνης Καπνίδης (64', 72') και από ένα οι Μπράνα Ίλιτς (5'), Ράφικ Τζεμπούρ (21'), Μάρκος Ντούνης (55'), Λούκα Μιλούνοβιτς (82').

Άρης: Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Τσουμάνης, Χαριτωνίδης, Μπουγκέρα, Νέτο, Ίλιτς, Ντόγος, Τζεμπούρ, Τάτος, Μπαργκάν.

Αγωνίστηκαν και οι: Μπούρμπος, Ρόβας, Καράμπελας, Αντρέου Γκουεράο, Ντούνης, Καπνίδης, Μιλούνοβιτς, Μάντζαρης, Ιντζίδης, Βουτσιάς.

Άρης (U19): Μάντζαρης, Καλλίδης, Κασιάνος, Μπινίκος, Γιάντσιος, Ανδρεάκος, Κλιγγόπουλος, Πατσιαβάς, Χατζηιγνατιάδης, Μπουλγκουρίδης, Καρβούνης.

Αγωνίστηκαν και οι: Διούδης, Μαυροματιδης, Παπουτσής, Γκόλτσιος, Πολυχρόνου, Μπεκιράι, Λιάτσης, Ψωματάκης, Μαρκόπουλος, Εμμανουηλίδης, Δουσδαμπάνης, Ξινιάρης, Καλούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.