Header Ads

Header ADS

Ξάνθη - Πανιώνιος 0-2 (video)

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Ξάνθη - Πανιώνιος 0-2
Δεύτερη σερί νίκη για τον Πανιώνιο, δεύτερη σερί ήττα για την Ξάνθη. Οι Νεοσμυρνιώτες "πέρασαν" με 2-0 από την ακριτική πόλη και διατήρησαν το απόλυτο. Στο 5ο λεπτό ο Μασούντ έκλεψε την μπάλα και με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 15' ο Ανσαριφάρντ μπήκε στην περιοχή κι έκανε το σουτ που απέκρουσε ο Ζίβκοβιτς σε κόρνερ.

Στο 16' στην εκτέλεση κόρνερ ο Ρισβάνης με κεφαλιά πέτυχε το 0-2. Στο 17' μετά από γύρισμα του Σολτάνι το σουτ του Βασιλακάκη μπλόκαρε ο Γιαννιώτης. Στο 20' μετά από φάουλ του Μπεν στο δεύτερο δοκάρι ο Ρισβάνης έκανε την πάσα στον Ανσαριφάρντ αλλά Ζίβκοβιτς μπλόκαρε την προσπάθεια του τελευταίου.

Στο 36' ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε και το σουτ του Ανσαριφάρντ και στη συνέχεια ο Φούντας έκανε το άστοχο σουτ. Στο 41' το σουτ του Νιέτο αποκρούστηκε από αμυντικούς και στην εξέλιξη της κόντρα επίθεσης ο Ανσαριφάρντ έκανε το πλασέ με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ από την προσπάθεια αμυντικών και Ζίβκοβιτς.

Στο 50' ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε το σουτ του Μασούντ στο τετ α τετ σε κόρνερ. Στο 56' ο Φούντας έκανε την ενέργεια και το σουτ που πέρασε πάνω από το οριζόντιο του Ζίβκοβιτς. Στο 72' μετά το κόρνερ του Τριάδη η κεφαλιά του Ράνου πέρασε λίγο άουτ. Στο 77' σέντρα του Λουσέρο με την μπάλα να κοντράρει αλλά τους Νιέτο - Ράνο να μην καταφέρνουν να μπουν στην πορεία της. Στο 86' ο Λουσέρο σέντραρε με την κεφαλιά του Τριάδη να την μπλοκάρει ο Γιαννώτης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Καραντώνης (ΕΠΣ Ημαθίας) με βοηθούς τους Ιωάννη Τουμπακάρη (ΕΠΣ Αθηνών) - Αλέξανδρο Γρεβένη (ΕΠΣ Χαλκιδικής), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας). Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Κόρμπος (50'), Παπαγεωργίου (53'), Ρισβάνης (75'), Νιέτο (83') και Μασούντ (84').

Διοργάνωση: Super League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 4η

Αναμέτρηση: Ξάνθη - Πανιώνιος 0-2
Σκόρερ: Μασούντ (5'), Ρισβάνης (16')

Ημερομηνία: Σάββατο 17/09/2016
Ώρα έναρξης: 16:00
Γήπεδο: Ξάνθη Arena
Τηλεοπτική μετάδοση: NS2

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας (65' Ολαϊτάν), Μπεν (90' Μασούρας), Μασούντ, Ανσαριφάρντ (83' Ενγκόγκ).

Στον πάγκο: Θεοδωρόπουλος, Τασουλής, Πατσατζόγλου, Αργυρόπουλος.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Παπαγεωργίου (57' Τριάδης), Καρασαλίδης, Ντε Λούκας, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης (46' Ορφανίδης), Ράνος, Φλίσκας, Λάζιτς (74' Καμαρά), Νιέτο.

Στον πάγκο: Ζαρόπουλος, Χατζητερζόγλου, Κολλαράς, Λισγάρας.

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Α' Βοηθός: Τουμπακάρης (Αθηνών)
B' Βοηθός: Γρεβένης (Χαλκιδικής)
4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.