Header Ads

Header ADS

Βέροια - ΠΑΟΚ 2-2 (video)

Φιλική ισοπαλία στην Βέροια ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΠΑΟΚ
Σε ένα πολύ όμορφο φιλικό ματς, Βέροια και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2. Το 0-1 έγινε με όμορφο επιθετικό transition με Κάνιας - Κλάους και Περέιρα να παίζουν με μια επαφή κι ο τελευταίος να βγάζει τον Κάμπος μόνο με τον Λόπεθ με τον Αγκολέζο να μην χάνει την ευκαιρία στο 26ο.

Ο Κάμπος, εκτός του γκολ, πρόσφερε και μια ασίστ με σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και τον Κλάους αυτή την φορά να κάνει το 0-2 με κεφαλιά στο 32ο λεπτό. Στην επανάληψη η Βέροια με ένα 15λεπτο ξέσπασμα κατάφερε να ισοφαρίσει με δυο πολύ όμορφα γκολ, του Καπετάνου με ψηλοκρεμαστό πλασέ στο 52ο και φοβερό σουτ του Παπαδόπουλου στο 56ο λεπτό.

Βέροια: Λόπες, Μαλόν (81' Ασίγκμπα), Σισοκό (28' λ.τ. Μελίσσης), Χαροντάκης, Μαραγκός, Μπαλάφας (46' Παπαστεριανός), Παπαδόπουλος (80' Λινάρδος), Κάλβο (73' λ.τ. Μαυρίας), Σαρπόνγκ (61' Σαρπόνγκ), Άρτσε (46' Σισίνιο), Καπετάνος (61' Βίτι).

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρας, Μάτος (46' Λέοβατς), Μπίσεσβαρ (76' Τζοβάρας), Κάνιας, Πέλκας (76' Δημητριάδης), Τζάλμα (76' Δεληγιαννίδης), Περέιρα (62' Κοροβέσης), Αθανασιάδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.