Header Ads

Header ADS

Τζαβέλλας: "Να διορθώσουμε τα λάθη"

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τζαβέλλα για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την Βέροια
Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζαβέλλας, παρέλαβε μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Ξάνθη, το βραβείο του MVP του αγώνα και παραχώρησε δηλώσεις στην μικτή ζώνη της Τούμπας...

Για το βραβείο του και το αποτέλεσμα: «Για μένα προσωπικά, δε θα πρέπει να υπάρχει αυτό το βραβείο, όταν δεν κερδίζει η ομάδα. Είμαι στενοχωρημένος, γιατί χάσαμε δύο πόντους. Έχει επαναληφθεί αυτό και θα πρέπει να σταματήσει. Γίνεται μία πολύ σοβαρή δουλειά και είναι κρίμα. Είχαμε απέναντι μας έναν αντίπαλο που δεν ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο και προσπάθησε να κάνει ότι καλύτερο από την πλευρά του. Είναι μία κακή μέρα για τον ΠΑΟΚ.»

Για την εμφάνιση της ομάδας: «Προσπαθήσαμε να είμαστε κυρίαρχοι και τα καταφέραμε στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Είχαμε πολύ σημαντικές ευκαιρίες και με εξαίρεση μία φάση που έκανε ο αντίπαλος, δεν απειληθήκαμε.»

Για τον εκνευρισμό που είχε η ομάδα στο δεύτερο μέρος: «Όταν η ομάδα δεν κερδίζει, υπάρχει εκνευρισμός. Είχαμε άγχος, ήταν σε μερικές στιγμές και θα πρέπει να το διορθώσουμε αυτό.»

Για την επιθετική δυστοκία: «Είναι καθαρά δικό μας θέμα. Δουλεύουμε σε όλες τις προπονήσεις τα τελειώματα. Όταν είμαστε στη μικρή περιοχή και η μπάλα δεν μπαίνει, είναι καθαρά δικό μας. Θα πρέπει να το αλλάξουμε καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια να λέμε ότι δεν πειράζει και ότι πάμε στο επόμενο παιχνίδι.»

Για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε η Ξάνθη: «Οι περισσότερες ομάδες θα έρθουν να παίξουν όπως η Ξάνθη. Θα πρέπει να βρούμε το κλειδί να φέρουμε στα μέτρα μας τέτοια παιχνίδια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.