Header Ads

Header ADS

Το πρόγραμμα του αγώνα ΠΑΟΚ - Φιορεντίνα

Όλη η δραστηριότητα της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Φιορεντίνα
Οι άνθρωποι της UEFA βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη, η Τούμπα άρχισε να... ντύνεται στα χρώματα του Europa League και πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση της Πέμπτης (15/09, 22:05). Ο ΠΑΟΚ, ως γηπεδούχος, είναι αυτός που ανοίγει τα pre game activities με την συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς.

Ο τεχνικός του "δικεφάλου" θα μιλήσει στους εκπροσώπους του τύπου την Τετάρτη (14/09), στις 16:00, στην αίθουσα τύπου του γηπέδου. Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Μάριν Λέοβατς. Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30, στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Τα πρώτα 15 λεπτά του προγράμματος θα είναι ανοικτά για τα ΜΜΕ.

Η Φιορεντίνα, που επιστρέφει στην Τούμπα μετά την σεζόν 2014-15, θα προπονηθεί στις 20:00 (15' ανοικτή για τα ΜΜΕ). Νωρίτερα, στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου του Πάουλο Σόουζα και του ποδοσφαιριστή των Βιόλα. Η μέρα κλείνει με το επίσημο δείπνο, στις 21:00, στο Μακεδονία Palace. Την ημέρα του αγώνα, οι θύρες του γηπέδου της Τούμπας θ’ ανοίξουν στις 19:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.