Header Ads

Header ADS

Super League: Αποφάσεις Δ.Σ. 27/09/2016

Οι σημερινές αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της super league
Κατά την σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League παρέστη ο υφυπουργός πολιτισμού & αθλητισμού Σταύρος Κοντονής. Ο Κοντονής άκουσε τα αιτήματα και τους προβληματισμούς των μελών του Δ.Σ. της Super League και επιβεβαίωσε την πρόθεση και το ενδιαφέρον της κυβέρνησης και του ιδίου να ικανοποιήσουν τα αιτήματα, με τις απαραίτητες παρεμβάσεις σε νομοθετικό επίπεδο.

Ο Κοντονής επανέλαβε την αμετακίνητη θέση της κυβέρνησης για την εφαρμογή του θεσμού της Κάρτας Φιλάθλου, απεδέχθη όμως το αίτημα της Super League για την χορήγηση παράτασης στην ημερομηνία έναρξης εφαρμογής του εν λόγω θεσμού. Στην συνέχεια του Δ.Σ. αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1) Εγκρίθηκε ομόφωνα το πρόγραμμα της 7ης-15ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League και όπως η 1η εξ αναβολής αγωνιστική διεξαχθεί στις 3, 4 και 5 Ιανουαρίου 2017 και η 2η εξ αναβολής αγωνιστική διεξαχθεί στις 7, 8 και 9 Ιανουαρίου 2017. Η 16η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 14, 15 και 16 Ιανουαρίου 2017 και η 17η αγωνιστική στις 18 και 19 Ιανουαρίου 2017 και στη συνέχεια θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί κανονικά το πρόγραμμα του Β' γύρου.

2) Εγκρίθηκε η καταβολή της αποζημίωσης αλληλεγγύης της UEFA (UEFA solidarity payment) για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και των τμημάτων υποδομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.