Header Ads

Header ADS

ΠΣΑΤ: Συνεργασία με Super League

Συνάντηση με τους εκπροσώπους τύπου των ΠΑΕ και της Super League, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΠΣΑΤ
Συνάντηση με τους εκπροσώπους τύπου και επικοινωνίας των ΠΑΕ και της Super League, πραγματοποιήθηκε χθες (20/9/2016) στα γραφεία του ΠΣΑΤ. Αντικείμενό της, η συζήτηση και καταγραφή των δεδομένων που υπάρχουν, με την επιδίωξη επίλυσης των όποιων προβλημάτων υπάρχουν, σχετικά με την πρόσβαση και τις συνθήκες εργασίας των αθλητικών συντακτών, στις αθλητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν οι ΠΑΕ.

Διαπιστώθηκε κοινή αντίληψη και διάθεση περαιτέρω συνεργασίας ώστε να διασφαλιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών Τύπου, προς όφελος των αθλητικών συντακτών και του αγαθού της ενημέρωσης γενικότερα. Παρόντες στην συνάντηση από πλευράς του Δ.Σ του ΠΣΑΤ ήταν ο πρόεδρος Σωτήρης Τριανταφύλλου, η Β' αντιπρόεδρος Χριστίνα Αμερικάνου, ο γενικός γραμματέας Φώντας Χήτας και το μέλος Φάνης Σκύφτας.

Από πλευράς των γραφείων τύπου παραβρέθηκαν οι: Γιάννης Μπίλιος (ΑΕΚ), Γιάννης Ντάλλας (Αστέρας Τρίπολης), Σωτήρης Κλειδαράς (Λεβαδειακός), Σπύρος Σιαμπλής (Παναθηναϊκός), Γιώργος Μπιτσικώκος (Πανιώνιος), Κώστας Κουκουλάς (Πλατανιάς). Από το γραφείο τύπου της Super League παρόντες ήταν ο Πιέρ Κοσμίδης και ο Δημήτρης Μαυροειδάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.