Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για Λίμπερετς

Η αποστολή και το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στο Λίμπερετς ενόψει του αγώνα με την Σλόβαν
Το ματς ήταν στον... αέρα μέχρι τελευταία στιγμή, αλλά ο ΠΑΟΚ προετοιμάστηκε κανονικά και το πρωί της Τετάρτης αναχωρεί για το Λίμπερετς προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει την Σλόβαν στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Europa League. Την Τρίτη (27.09) ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με το πρόγραμμα ν’ αφορά την κυκλοφορία της μπάλας, το transition game και τα τελειώματα έπειτα από γέμισμα από τα άκρα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 21 παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του στο ματς με την Σλόβαν και είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Κρέσπο, Χαρίσης, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης, Τιάμ, Κάμπος, Ροντρίγκες, Περέιρα, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης (28/09) για την Τσεχία. Η προπόνηση του "δικεφάλου" θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 ώρα Ελλάδας στο γήπεδο U Nisy και θα είναι ανοικτή τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Νωρίτερα, στις 19:00 ώρα Ελλάδας, ο Βλάνταν Ίβιτς θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.